Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Hårteknik Sweden AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 4 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Hårersättning Jönköping

Hårteknik Sweden AB

Verksamhetsbeskrivning:

Hårersättning Jönköping.Välkomna till Hårteknik Sweden AB.

Nöjd kundgaranti på alla våra hårprodukter. Hårteknik Sweden AB Erbjuder Hårvårdsprodukter. Även hårersättningar och peruker. Mikrolockteknik.

Vi på Hårteknik Sweden AB har jobbat med hårersättningar i över 30 år och vår målsättning är att göra det allra bästa för att tillgodose våra kunders önskemål. Du blir väl mottagen i en trivsam miljö. Våra hårtekniker är i grunden frisörer som också hjälper dig med ditt växande hår.

Hårteknik AB Sweden arbetar med både hårersättningar och peruker. Vår ambition är att hjälpa dig att finna den hårersättningen som passar bäst för dig och din personlighet.
Mikrolocktekniken ger dig ett verkligt och lättskött hår. Metoden är mycket lämplig för dig som idrottar hårt och svettas mycket. Likaså för dig som har ett smutsigt arbete och behöver duscha och tvätta håret ofta. Du kommer att känna hur fräscht och behagligt håret är.

Fingrarna glider lätt och följsamt igenom håret med "den rätta naturliga känslan". Peruker kan måttbeställas vilket är lämpligt om du förlorat allt hår, exempelvis vid Alopecia Areata eller vid strålbehandlingar. Hårteknik har även färdiga peruker i olika storlekar och modeller.

Företagsinformation:

Org.Nr

556621-4697

Län

Jönköpings län

Besöksadress

Kanalgatan 5, 553 22, JÖNKÖPING

Telefon

036-120504

E-post

info@harteknik.se

Bilder:

Slogan:

Välkommen till Hårteknink i Jönköping. Hårersättning Jönköping

Specialitet:

Hårersättning Jönköping