Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Hemköp i Kolbäck upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Mataffär Kolbäck

Hemköp i Kolbäck

Verksamhetsbeskrivning:

Mataffär Kolbäck. Välkommen till Hemköp i Kolbäck.

Hemköp vill förenkla för kunderna att hitta bra måltider till frukost, lunch och middag. Sortimentet omfattar hela vardagens basvaror med fokus på bra färskvaror, ett brett utbud av färdigmat och det där lilla extra i delikatessen. Alltid till konkurrenskraftiga priser.

Hemköp i Kolbäck är en dagligvarukedja inom Axfood-koncernen. Butikerna återfinns i centrala lägen i stadskärnor och bostadsområden över hela landet. Hemköp ska erbjuda sina kunder ett brett och prisvärt sortiment, inspirera till matglädje och hålla en hög servicenivå för att möta och överträffa kundernas förväntningar.

Vi har sett till att massor av varor som spelar roll i hushållskassan har fått riktigt bra, permanent låga priser. Allt ifrån välling, tvål, ekologisk herrgårdsost, pasta till hälsosamma bönor och varor för matintoleranta. Håll utkik efter Bra pris- skyltarna i hyllan!

Företagsinformation:

Org.Nr

556564-6303

Län

Västmanlands län

Besöksadress

Linneatorget 4, 734 50, KOLBÄCK

Postadress

BOX 4, 734 28, KOLBÄCK

Webbsida

www.hemkop.se

Telefon

0220-45590

FAX

0220-45599

E-post

cecilialindkvist@hamkop.se

Allmän beskrivning:

Du som har kundkort på Hemköp får förutom bonus på dina matinköp även förmånliga erbjudanden på resor hos vår samarbets- partner Resia.

Hemköp samarbetar med SOS Barnbyar. Engage-manget innebär bl.a. att du som kortkund har möjlighet att för varje hundralapp låta tio öre gå till SOS Barnbyar. Hemköp skänker lika mycket. Tillsammans har vi bidragit till en barnby i Brovary, Ukraina.

Hemköp har som första aktör i Sverige introducerat en riktig miljöplastkasse! Kassen är förnyelsebar och gjord av grön polyeten, där råvaran är sockerrör. Återanvänd den ett par gånger så minskar miljöpåverkan så mycket som möjligt – innan du lämnar den till återvinning.

Att jobba i matbutik är att ha ett jobb som engagerar! De allra flesta har en relation till sin matbutik och vill berätta om sina senaste upplevelser där - och det gillar vi. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som vill lyfta butiksupplevelsen, sälja mat och ta hand om våra kunder!

Slogan:

Välkommen till Hemköp i Kolbäck. Mataffär Kolbäck

Specialitet:

Mataffär Kolbäck