Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Holger Larssons Motor AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Diesel Södermanland

Holger Larssons Motor AB

Verksamhetsbeskrivning:

Diesel i Södermanland. Holger Larssons Motor AB arbetar med diesel i Södermanland, diesel komponenter, diesel reparationer, bil-el, el-komponenter, el-reperationer.

Kontakta Holger Larssons Motor AB för mer information kring diesel komponenter, diesel reparationer, bil-el, el-komponenter, el-reperationer & diesel i Södermanland.

Om man till exempel får punktering brukar man kunna fixa detta själv, men låt oss då säga att hjulet även hamnat snett eller att man ändå fortsatt köra och skadat metallen. Då behöver man en bilreparation. Denna kan gå relativt fort, beroende på hur lite skada det är.

Om man kör på vinterdäck får man bara köra en viss längd med reservhjulet innan det måste bytas, och detta kan man också göra på en verkstad. Vilket också kan kallas en bilreparation. Det kan vara fel på drivaxeln, man kan ha råkat köra in i något så att hjulinställningarna är fel, det kan vara en lampa som lyser gult eller än värre rött – allt det här kräver antagligen en bilreparation.

Företagsinformation:

Org.Nr

556170-8818

Län

Södermanlands län

Besöksadress

Nystrandsgatan 10, 633 46, ESKILSTUNA

Postadress

BOX 495, 631 06, ESKILSTUNA

Telefon

016-136004

Fax

016-130141

Allmän beskrivning:

Om man behöver lämna in sin bil på bilreparation behöver man först och främst kolla upp så att verkstaden är seriös, med ett vettigt pris och bra service. Vet man med sig att bilen antagligen kommer behöva en bilreparation som kräver mer än en dag kan det vara bra att även kolla upp om man får en lånebil.

Bäst är såklart om man hittar en verkstad där man vet att de jobbar snabbt och korrekt, att de har en bra service och telefonkontakt, att de lämnar ut en lånebil samt att de har garanti på sina reservdelar. Att de fixar bilen igen om det skulle krångla eller ha blivit något fel med ens bilreparation.

Slogan:

Välkommen till Holger Larssons Motor AB!

Specialitet:

Diesel Södermanland