Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Human Gardening upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 10 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Behandlingshem Malmö

Human Gardening

Verksamhetsbeskrivning:

Välkommen till Human Gardening!

Human Gardening är en öppen 12-stegsbehandling för beroende i Malmö. Vi har behandling både dagtid och kvällstid, även enskilda behandlingsförlopp kan ordnas i speciella fall. Med ramavtal med 46 kommuner i Södra Sverige.

Vi har kontinuerligt intag både dagtid och kvällstid i vår öppna behandling för vuxna med beroendeproblematik. Behandlingen riktar sig i huvudsak till dem som har en någorlunda ordnad social situation och vill kunna fortsätta arbeta, vara med familjen och så vidare, samtidigt som de går i en behandling. Dagbehandlingen omfattar 5 dagar i veckan i 6 veckor och kvällsbehandlingen omfattar 2 kvällar i veckan i 10 veckor. 

Det är en 12-stegsinriktad öppen behandling med fokus på alkohol- och drogberoende men har patienterna korsberoende, t ex spelmissbruk, behandlas det samtidigt. Behandlingen ligger centralt i Malmö (Anckargripsgatan 3) och delvis i lokaler vid Slottsträdgården i Kungsparken med goda allmänna kommunikationer, 5 minuters gångväg från Malmö Central, och med möjlighet till parkering för de som kommer med bil.

Human Gardening drivs av mig, Mikael Lund, en av Sveriges mest erfarna Beroendeterapeuter, och det är jag eller en av mina kollegor som kommer att ta dessa informationssamtal och berätta mer om behandlingsinnehåll och verksamheten.

Boka mig på info@humangardening.se eller ring mig på 070-776 76 92.

www.humangardening.se

Behandlingsschema 2014 för Human Gardening:

 Fem dagar i veckan måndag – fredag detta sker Kl 9.00-14 eller 15.00. Schemalagda grupper, föreläsningar och kompletterar med samtal/alternativmedicinska insatser. Två kvällar måndag och torsdag kan alterneras och varvas med ovanstående.

En vanlig dag för patienten: 
(dagschema)

9.00-9.30 Samling med morgonmöte/frukost 9.30-9.50 Meditation

9.50-10.30 Gruppterapi

10.30-10.45 Paus

10.45-11.15 Föreläsning

11.15-12.00 Grupp med arbetsuppgifter

12.00-13.00 Lunch eller lunchmöte på självhjälpsgrupp med efterföljande lunch.

13.00-14.00 Terapeutisk promenad med samtal

14.00-14.40 Enskilda samtal/alternativmedicinska insatser

14.45-15.00 Avslutande grupp/reflektion

Kvällsschema:

17.00-20.00 se ovan förmiddag.

Kvällstid: Självhjälpsgrupp, eget ansvar

Helger: NA och AA-möten (minst ett per helg).

Hoppas på att höra från dig!

Mikael Lund VD och behandlingsansvarig

Företagsinformation:

Org.Nr

516407-9179

Län

Skåne län

Besöksadress

Anckargripsgatan 3 , 211 19, MALMÖ

Telefon

0707-767692

E-post

info@humangardening.se

Allmän beskrivning:

Human Gardening – Medberoende/Anhörig Program.

Human Gardening erbjuder ett öppet program för dig som vuxit upp i en dysfunktionell familj, med beroende eller psykisksjukdom, är anhörig eller vän till någon som är drabbad av beroende. Du har antagligen utvecklat något som vi kallar för medberoende.

Vi börjar den 30 juli men gruppen har öppet intag hela året ut. Du kan betala per gång men rekommenderar dig att komma minst tre gånger innan du bestämmer dig. Gruppdiskussionerna fokuseras på din situation som närstående till en beroende. Tillsammans med övriga deltagare och personal får du grundläggande kunskaper om anhörigas symptom och medberoende. Du får även möjlighet att reflektera över hur medberoende påverkar ditt liv och vad du kan göra för att bryta destruktiva och invanda beteendemönster. Programmet leds av vår personal som har gedigen erfarenhet av anhörig- och beroendeproblematik.

När:
Start den 30 juli och sedan var 14e dag på onsdagar 18-20. Kom gärna vid 17.30 då vi bjuder på kaffe och en smörgås.

Var:
Behandlingen ligger centralt i Malmö i våra lokaler på Anckargripsgatan 3 med goda allmänna kommunikationer, fem minuters gångväg från Malmö Central och med möjlighet till parkering för dig som kommer med bil.

Pris:
Vi tar 300 kr per gång vilket är 50% på ordinarie pris, vilket är 600 kr/tillfälle (2 tim). Vi erbjuder alla deltagare som anmäler sig till vår grupp denna rabatt under 2014. Du betalar alltså bara 300 kr men tänk på att antalet platser är begränsat. För att försäkra dig om plats så kan du köpa 10 gånger till detta pris.

Human Gardening är en öppen 12-stegsbehandling för beroende i Malmö. Vi har behandling både dagtid och kvällstid.  
Även enskilda behandlingsförlopp kan ordnas i speciella fall. Human Gardening har ramavtal med 46 kommuner i Södra Sverige. www.humangardening.se

Kontakta gärna vår VD Mikael Lund om du vill anmäla dig eller vill veta mer,info@humangardening.se eller
070-776 76 92.

Bilder:

Slogan:

Innovativt behandlingsarbete för beroende

Specialitet:

Behandlingshem Malmö