Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Husby Säteri AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Lokal Söderköping, Bröllop Söderköping

Husby Säteri AB

Verksamhetsbeskrivning:

Bröllop i Söderköping. Välkomna till Husby Säteri AB.

BRÖLLOP
Vi arrangerar bröllop, företagets jubileum, eller varför inte födelsedagsfesten? På Husby Säteri anordnas ca 15 bröllop per år och våra praktiska egenskaper och erfarenheter är stora och lösningarna många.

Oavsett årstid och väder är det här på Husby Säteri alltid speciellt att få uppleva de finaste av alla stunder, fira den roligaste festen eller bara att vistas i den förgångna tidsandan.

Här kan du i lugn och ro glädjas åt den stora festen och lämna över allt de praktiska till oss, där vi i minsta detalj engagerar oss kring menyn, dekorationer, fotografering, övernattning etc. Matsalen rymmer ca 80-85 gäster. Har ni egna förslag eller önskemål skräddarsyr vi självklart dessa. Med högt i tak (i dubbel bemärkelse!) och 1700-tals miljö blir det en härlig stämning när gästerna samlas till middag i matsalen.

På Husby Säteri är det lika vackert året om och vi vågar lova dig minnesvärda stunder oavsett årstid och storlek på sällskap. Dans ordnas i slottshallen. Den gamla stenhallen är den perfekta miljön både för bröllopsvalsen och discodansen.

Konferens
Biblioteket är ett konferensrum som passar när man är några fler (max 35 personer). Det har en underbar utsikt över Husbyviken och är ett av de mest omtyckta konferensrummen på Husby Säteri För den större konferensen kan vi erbjuda Stallet. Ett konferensrum i 1700-talsmiljö som rymmer 65 personer i skolsittning och 120 i biosittning.

För att sätt lite extra prägel på er konferens hos oss, boka ett konferenspaket. Nedan finner du ett paket som vi erbjuder under 2013.

Motor/friluftskonferens
Du anländer på morgonen, konfererar under dagen. På eftermiddagen förflyttar vi er till vår motorbana där ni tävlar med 4-hjulingar. För den som hellre skjuter lerduvor arrangerar vi gärna en poängtävling med arbetsgruppen. Efter en 3-rätters slottsmiddag i matsalen avslutas kvällen med ett dopp i vår vedeldade utebadkar och bastu nere vid husbyviken.

Övernattning med helpension ingår i paket.

Mera information hittar ni på våran hemsida www.husbysateri.se

Företagsinformation:

Org.Nr

556883-3205

Län

Östergötlands län

Besöksadress

Husby Säteri, 614 90, SÖDERKÖPING

Postadress

Husby Schwerinska Villan, 614 90, SÖDERKÖPING

Telefon

0121-34700

E-post

info.husby@husbysateri.com

Mobil

0723-577840

Yvonne Bäckstedt

0768-782181

Iréne Wastesson

0708-264217

Fredrik Wastesson

0708-144811

Slogan:

Välkommen till Husby Säteri AB. Bröllop i Söderköping

Specialitet:

Bröllop i Söderköping