Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på IDÉ & RESURSCENTRUM I LJUNGBY AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

CNC UTBILDNING I LJUNGBY

IDÉ & RESURSCENTRUM I LJUNGBY AB

Verksamhetsbeskrivning:

CNC Utbildning i Ljungby. Välkomna till Idé & ResursCentrum i Ljungby AB.

Vår affärsidé
Idé & ResursCentrum ska bedriva utbildningsverksamhet och sälja tjänster, allt i avsikt att främja forskning, utbildning, utveckling och information inom modern teknologi för företag i regionen. Bolagets verksamhet ska främja nyföretagande och utveckling inom regionens näringsliv. 

Bakgrund
1986 bildade 12 företag, tillsammans med Ljungby kommun, ResursCentrum för att förstärka det lokala näringslivet med kompetens. Ett nyföretagarcentrum för att tillvarata och utveckla företagsidéer startade några år senare vid namn IdéCentrum. 1996 fusionerades de båda bolagen och drivs idag under företagsnamnet Idé & ResursCentrum i Ljungby AB som också kallas IRC.
Verksamheten har vuxit och arbetsområden har tillkommit. Idag har IRC 10 anställda och ca 90 medlemsföretag.

Att vara medlem hos Idé & ResursCentrum är en god investering som ger dig tillgång till bland annat rabatterade utbildningar och konsulttjänster. Du får tillgång till kompetensutveckling på hemmaplan, stora möjligheter till anpassade utbildningar för ditt företag, spännande seminarier, temadagar och intressanta frukostmöten. Och inte minst, träffa andra näringsidkare i regionen i olika sammanhang och på det sättet öka ditt nätverk och din kontaktyta.

Men viktigast av allt är att ni är med och stödjer vår verksamhet gällande utbildningar inom teknikområdet. Ert stöd gör att vi kan genomföra tekniktunga utbildningar, hålla hög kvalitet gällande utrustning och kompetenta utbildare både på yrkeshögskolenivå och på företagsutbildningar.
 

Företagsinformation:

Org.Nr

556272-6348

Län

Kronobergs län

Besöksadress

Garvaren, 341 60, LJUNGBY

Telefon

0372-780010

E-post

info@ide.resurscentrum.se

Fax

0372-821 50

Allmän beskrivning:

Effektivt förbättringsarbete
Nu kan du som arbetar inom kontor och i administration delta i en dag för att se hur man kan arbeta mer effektivt även här och inte bara i produktionen. Passar dig som arbetar såväl inom privat som offentlig verksamhet. Välkommen!

Testcenter för CNC Teknik 2010
Vi är ackrediterat TESTCENTER för CNC-TEKNIK 2010 som är ett verktyg för validering och certifiering av personer som arbetar med CNC-styrda maskiner för skärande bearbetning. Hos oss kan du certifiera dig på grön och blå nivå.

CNC teknik INTENSIV
CNC-utbildningar i 4 steg, allt från introduktion till produktionstekniker. Du har möjlighet att certifiera dig med grönt eller blått yrkescertifikat inom skärande bearbetning. Utbildningen är flexibel och anpassas helt efter ditt eget kompetensbehov.

Slogan:

Välkomna till Idé & ResursCentrum i Ljungby AB. CNC Utbildning i Ljungby

Specialitet:

CNC Utbildning i Ljungby