Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Imtech upp dig så snart vi kan.

Uppdatera företag

Rörmokare Visby

Imtech

Verksamhetsbeskrivning:

Rörmokare Visby. Välkomna till Imtech AB.

Jobbar bl.a. som Rörmokare Visby med Omnejd. Vi utför tjänster såsom Rörarbeten, Avloppsstopp, Badrumsinstallation, Elvärmekonvertering, Energiborrning, Fastighetsservice, Fjärrvärmeinstallation, Licenssvetsning, Pannbyten, Rörinstallationer. För mer information vänligen hör av er till oss eller titta in på våran hemsida!

Oavsett vilka behov du har inom installation av rör kan vi på Imtech alltid erbjuda dig som kund skräddarsydda lösningar för rörinstallation med ekonomi och hållbarhet i fokus.

Vi servar dig med alla typer av installationsuppdrag. Vi finns till hands för allt från enskilda insatser till totalentreprenader. Vår breda kompetens sparar både tid, pengar och miljö och garanterar ett hållbart resultat.

Entreprenad eller partnering

Tillsammans väljer vi den den projektform som lämpar sig för ditt projekt. Vi utgår från kundens behov och önskemål i vårt arbete.

Kontakta oss nu, snabbt och enkelt

Kontakta oss så tittar vi på ditt projekt. Du hittar enkelt din närmaste Imtech filial via vår karta eller så kontaktar du något av våra centrala kontor eller kundcentrat för vidare hjälp.

Nu heter vi Imtech!

Förut kände du oss som NEA, NVS och Sydtotal. För dig som kund innebär det enbart fördelar att vi nu gått samman som Imtech. Vi breddar vårt erbjudande helt enkelt. I övrigt är det mesta sig likt och du möter samma proffsiga personal på din lokala filial. Hör gärna av dig!

Referenser

Arenor/kultur

Bostäder


Företagsinformation:

Org.Nr

556053-6194

Län

Gotlands län

Besöksadress

Österbygatan 4, 621 41, VISBY

Telefon

010-4751820

E-post

anders.magnusson@imtec.se

Fax

0498-284155

Storg. 4, 623 50 HEMSE

010-4751834

Allmän beskrivning:

För dig som privatperson är Imtech VS-teknik ett tryggt val. Hitta VS-montör hos oss. Installationer och service inom fjärrvärme, värmeväxlare, värmepumpar, radiatorer.

Behöver du hitta en VS-montör? Du kanske har stopp i avloppet, ska byta blandare eller renovera badrummet, installera värmepump eller laga en läckande koppling i ditt hem? Det finns många skäl att välja Imtech VS-teknik.

Trygghet, kompetens och närhet
Som privatperson är det viktigt att kunna känna sig trygg vid installationer av VS och du behöver en säker vatteninstallation. Imtech VS-teknik (tidigare NVS) är miljö- och kvalitetscertifierade samt auktoriserade enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation. Att välja en auktoriserad VS-imontör är viktigt eftersom det allt oftare är ett krav från försäkringsbolagen. Vi har hundratals filialer runtom i landet för att finnas nära dig.

Hitta VS-montör från Imtech på din ort
Lönsamma förbättringar eller akutinsatser. Vi hjälper dig med allt från akuta serviceinsatser till åtgärder som sänker dina energikostnader. Vi utför installationer och service inom fjärrvärme, värmeväxlare och värmepumpar. Vi kan också se över din fastighet, från undercentral till radiatorer, för att sedan föreslå åtgärder som kan sänka energikostnaderna.

Exempel på åtgärder kan vara byte av en gammal oekonomisk värmeväxlare, byte av radiatorventiler och injustering av värmesystemet. Detta är åtgärder som blir till lönsamma investeringar med mycket kort återbetalningstid.

Kontakta oss så tittar vi på ditt projekt. Du hittar enkelt din närmaste Imtech filial via vår karta eller så kontaktar du något av våra centrala kontor för vidare hjälp.

Nu heter vi Imtech!
Förut kände du oss som NEA, NVS och Sydtotal. För dig som kund innebär det enbart fördelar att vi nu gått samman som Imtech. Vi breddar vårt erbjudande helt enkelt. I övrigt är det mesta sig likt och du möter samma proffsiga personal på din lokala filial.

Kontakta oss nu, snabbt och enkelt!

Slogan:

Välkommen till Imtec AB. Rörmokare Visby

Specialitet:

Rörmokare Visby