Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på INFJÄRDENS VÄRME upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

RÖRARBETE PITEÅ

INFJÄRDENS VÄRME

Verksamhetsbeskrivning:

Rörarbete Piteå. Kontakta INFJÄRDENS VÄRME AB även kallat IVAB idag för snabb och prisvärd hjälp med värmepumpar, sprinklers, Vvs och rörarbete i Piteå samt mycket annat.

INFJÄRDENS VÄRME AB är ett familjeägt rikstäckande installations- och serviceföretag inom rörbranschen. Vi levererar lösningar inom VVS, Industri, Verkstad, Sprinkler och vårt nyaste område Energi. Vi utför totalentreprenader med uppdragsgivare inom industrin såväl som mindre installationer till privatpersoner.

IVAB har även butiksförsäljning samt är medlem i Comfort-kedjan och erbjuder därigenom ett stort sortiment badrumsinredningar och andra badrumsartiklar.

IVAB-koncernen består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå samt 10 filialer runt om i landet och dotterbolagen Nordtool AB och NIAB.

Ring oss på INFJÄRDENS VÄRME AB idag för professionell och kvalitativ hjälp med värmepumpar, sprinklers, fjärrvärme, pelletspannor, rörinstallationer, rör,  industri, Vvs och rörarbete i Piteå med omnejd.

Företagsinformation:

Org.Nr

556074-1935

Län

Norrbottens län

Besöksadress

FLÄKTGATAN 11, 941 47, PITEÅ

Postadress

BOX 702, 941 28, PITEÅ

Webbsida

www.ivab.com

Telefon

010-4144000

E-post

info@ivab.com

Fax

0911-16811

Allmän beskrivning:

IVAB har ett ledningssystem för kvalitet som uppfyller kraven enligt SS-EN ISO 9001:2000 vad gäller projektering, tillverkning och leverans av värme-, sanitets-, sprinkler- och processröranläggningar samt tillverkning och montering av tryckkärl. IVAB-koncernen skall genom ständiga förbättringar av kvalitetsledningssystemet uppfylla kunders krav och förväntningar så att vi bibehåller våra kunders och övriga intressenters förtroende.

IVAB har även ett miljöledningssystem som uppfyller kraven enligt SS-EN ISO 14001:2004 vad gäller projektering, tillverkning och leverans av värme- sanitets-, sprinkler- och processröranläggningar samt tillverkning och montage av tryckkärl.

IVAB-koncernen vill genom aktivt och ständigt förbättrat miljöarbete, minimera och förebygga föroreningar. Detta gör vi framförallt med miljöanpassade inköp och processer, hushållning av energi och övriga naturresurser samt genom att följa miljölagstiftningen och andra krav samt att ha beredskap för miljönödlägen.

Slogan:

VÄLKOMMEN TILL INFJÄRDENS VÄRME AB!

Specialitet:

RÖRARBETE PITEÅ