Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på INTERIM MANAGEMENT INTERNATIONAL AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

INTERIM MANAGEMENT INTERNATIONAL AB

Verksamhetsbeskrivning:

Interim Management International AB arbetar sedan mer än 20 år professionellt med flexibla lösningar vid behov av chefer, både temporära och på tillsvidarekontrakt samt rekryteringar till styrelser.

Tillsammans med några av de mest välkända Search-företagen i Norden tar vi fram lösningar där konceptet Interim Management kombineras med rekrytering för tillsvidareanställningar.

Vi tillhandahåller professionella chefer med dokumenterad erfarenhet från en framgångsrik karriär.

Vi har sedan 20 år en uppbyggd databas på över 4000 Interimchefer i Sverige och 6.000 i övriga Norden. Genom denna kapacitet har vi realistiska möjligheter att på 5 dagar få fram en genomarbetad bruttolista till varje uppdrag.

En Interim Manager kan arbeta individuellt eller i team för att assistera organisationer som behöver en kvalificerad resurs inom General Management, Finans, Ekonomi, IT, Operations, Tillverkning, Teknik, FoU, Logistik, Marknadsföring, Försäljning, Personal och Projektledarskap.

Företagsinformation:

Org.Nr

556374-3870

Län

Gävleborgs län

Besöksadress

Norra Skeppsbron 5 B, 803 10, GÄVLE

Webbsida

www.interim.se

Telefon

026-140012

E-post

jan.lovqvist@interim.se

Mobil

070-8175102

Specialitet:

4000 chefer och specialister att hyra. Rekrytering av styrelseledamöter. Chefsrekrytering, search, headhunting och bemanning. Finns även i Stockholm (Vasagatan 36, 111 20 STOCKHOLM) Samt Oslo, Köpenhamn, Helsingfors, Göteborg och Malmö, Luleå.