Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Johnells (Porthos Herr ab) upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Kläder I Norrköping

Johnells (Porthos Herr ab)

Verksamhetsbeskrivning:

Välkommen Till Johnells I Norrköping

Kläder I Norrköping

Den första Johnells-butiken startades av Anders Johnell I Nyköping och idag har Johnells vuxit till en stor butikskedja. Johnells finns i sju välsorterade klädesbutiker, för både män och kvinnor, med krav på kvalitet och personlig service och som endast använder kända varumärken. Nu finns vi etablerade i Örebro, Linköping och i Skärholmens centrum.

Vi erbjuder bra service och kunnig personal, med fokus på kundens behov och önskningar. Ta gärna en titt in till våra butik här i Norrköping, eller besök våran hemsida. Självklart får ni gärna också ringa oss för mer information.

Med Vänliga Hälsningar

Johnells I Norrköping

Företagsinformation:

Org.Nr

556329-4544

Län

Östergötlands län

Besöksadress

Drottninggatan 41-43, 602 32, NORRKÖPING

Telefon

011-121416

E-post

norrkoping@johnells.se

Allmän beskrivning:

Kläder på nätet - märkeskläder

Vi har 120 års erfarenhet av kläder och märkeskläder vilket vi kommer fira hela året. Här på nätet kan du se hela vårt utbud av kläder och märkeskläder. Du kan lätt köpa dina nya kläder och märkeskläder här på nätet - enkla betalningar, snabb frakt och fria returer av kläder. Kan det bli bättre eller enklare att köpa nya märkeskläder?

Bäst på märkeskläder

Vi kanske inte är störst på märkeskläder men vi är bäst på märkeskläder. Vi har märkeskläder för alla tillfällen och för alla stilar - vill du vara snygg? Köp kläder här. En favorit bland märkeskläder för många av oss som jobbar här är skjortor från Eton - strykfria skjortor. Från Eton hittar du också snygga näsdukar - den perfekta accessoaren. En annan favorit för många är kläder från Gant. Gant som år efter år gör snygga märkeskläder.

Snygga kläder i alla stilar

Vi har kläder för alla tillfällen som det brukar heta. Snygga kläder för mötet eller avslappnade kläder för att njuta av en ledig dag i. Söker du kläder i en preppy look? Eller behöver du en snygg kostym? Vi är kanske inte störst på märkeskläder men vi är bäst på kläder. Smakråd och hjälp att hitta stilen får du alltid i våra butiker. 

Slogan:

Välkommen Till Johnells I Norrköping