Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på JT Sanering AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Sanering i Växjö

JT Sanering AB

Verksamhetsbeskrivning:

Sanering i Växjö .  Välkommen till JT sanering i Växjö PCB- och asbestsanering ,

Brandsanering

En akut insats kan innebära att vi räddar stora värden vid en industribrand, eller att en familj snabbt kan flytta tillbaka till sin bostad efter en brand.

Alla bränder är olika, ibland räcker det att luktbehandla med jonisering eller ozon för att få bort brandlukt. Ibland behöver hela bostaden saneras och målas om. I våra lokaler kan vi sanera, luktbehandla och magasinera hela eller delar av ett lösöre under tiden som bostaden är under återställning.

Vid större bränder på industrier och större fastigheter gör vi akuta stora insatser. På vårt lager har vi egna maskiner för bästa insatser: mobila hetvattentvättar, våtsugar, avfuktare, rökätare mm-

Vattenskadesanering 

En översvämning eller läcka kan förstöra både fastighet och lösöre på kort tid.På kort varsel kan vi evakuera hela boenden och verksamheter samt starta sanering och avfuktning för att minska skador på egendom och byggnader. sen utför vi även 

Fasadrengöringar, Industrirengöring, Klottersanering , Högtryckstvättning , Golvrengöring i  bilhallar och industrier

För mer information vänligen besök oss på www.jtsanering.se

Företagsinformation:

Org.Nr

556684-7793

Län

Kronobergs län

Besöksadress

Illervägen 8, 352 45, VÄXJÖ

Telefon

0470-48025

E-post

johan@jtsanering.se

Johan Trybom

johan@jtsanering.se

Johan Trybom

0470-48025

Mobil

070-3055999

Allmän beskrivning:

JT Sanering AB är ett företag i saneringsbranschen och har varit verksamma i tio år. En del av oss cirka tjugo medarbetare har mer än tjugo års erfarenhet av t ex brandskadesanering.

Vi samarbetar med alla försäkringsbolag vilket underlättar för kunder och beställare vid en skada. Vi har även ett brett samarbete med både ledande som mindre byggbolag, bostadsbolag m fl.

Vårt huvudkontor ligger i Växjö, ni hittar oss på Illervägen 8, Norra industriområdet, men vi är även verksamma i Blekinge. 2012 öppnar vi en filial för ännu bättre service, där finns vi på Gamla landsvägen 58, vid Nättraby bruk.

Slogan:

Välkommen till JT SANERING AB

Specialitet:

Sanering i Växjö