Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på K J Larsson Byggnads AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Byggmästare Kungsbacka

K J Larsson Byggnads AB

Verksamhetsbeskrivning:

Byggmästare Kunngsbacka. Välkomna till K J Larsson byggnads AB

Vi är huvudsakligen verksamma inom nybyggnation och underhåll av industri- och hyresfastigheter, men vi renoverar också privatbostäder. Våra uppdragsgivare finns inom både näringsliv och offentlig sektor i mellersta och norra Bohuslän. Vår affärsidé är att alltid hålla högsta kvalitet och att ständigt ha kundens behov i fokus.

Vi ser därför till att personalen utbildas kontinuerligt inom kundbemötande och samtliga anställda har genomgått utbildningen Ansikte mot kunden och arbetsmiljöutbildningar mm. Vi tillämpar internkontroll av arbetsmiljön i byggverksamheten för förebyggande av arbetsskador och har ett väl utvecklat system för kvalitetssäkring, såsom egenkontroll och dokumentering av utförda arbeten.

Företaget utför allt från totalentreprenad till byggservice med 8 fullt utrustade servicebilar som levererar snabba, rationella och kvalificerade tjänster med jourservice vilket ger hög tillgänglighet. Våra kunder erbjuds dessutom lagringskapacitet för magasinering av överskotts- och demonterat material; och vi har egna deponibehållare för källsortering.

Vi medlemmar i Sveriges Byggindustrier och är ett Povelföretag. KJ Byggnads är ansvarsförsäkrat och innehar Rotförsäkring.

För mer information besök vår hemsida www.kjbygg.com

Företagsinformation:

Org.Nr

556391-6294

Län

Hallands län

Besöksadress

Bärnstensvägen 53, 434 51, KUNGSBACKA

Telefon

0705-815742

E-post

kjlarssonbygg@live.se

Bilder:

Slogan:

Välkomna till K J Larsson Byggnads AB. Byggmästare Kungsbacka

Specialitet:

Byggmästare Kungsbacka