Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på KIRUNAHÄLSAN AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

KIRUNAHÄLSAN AB

Verksamhetsbeskrivning:

Kirunahälsan AB är en lokalt förankrad företagshälsovård.

Vi arbetar med friskvård, hälsovård, rehabilitering, utbildning, analyser, rådgivning, vaccinationer, certifiering mm. Förutom våra egna kompetenser har vi ett brett kontaktnät inom hälsosektorn.

Kirunahälsan strävar efter att skapa friska välmående företag. Att arbeta hälsofrämjande innebär att se möjligheter och att lyfta fram de faktorer som kan främja hälsa och stärka individen, arbetsgruppen och företaget.

Det handlar med andra ord om att förbättra den fysiska och psykiska arbetsmiljön. Hälsoekonomi är företagsekonomi. Vi jobbar på lång sikt med hela människan.

Att vara lyhörd till företagens behov och önskemål är givet för oss. För att uppnå detta gör vi gärna ett personligt besök på ert företag. En kostnadsfri hälsoenkät är en av möjligheterna vi kan erbjuda för att få fram era specifika behov. I samarbetet kan vi utforma individuella lösningar i form av paket eller enstaka tjänster.

Företagsinformation:

Org.Nr

556708-0493

Län

Norrbottens län

Besöksadress

Kaserngatan 6, 981 37, KIRUNA

Telefon

0980-319009

Specialitet:

Företagshälsovård, Friskvård, Hälsovård, Rehabilitering, Utbildning, Analyser, Rådgivning, Vaccinationer, Certifieringar, Provtagning, Undersökningar, Hälsoenkäter, Stresshantering, Arbetsmiljöingenjör, Beteendevetare, DiplomeradMassör, Psykolog, Rehabiliteringsspecialister, Sjukgymnast, Sjuksköterska och SpecialistläkareAllmänmedicin.