Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Konrev-Konsultation & Revision AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 10 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Revisor i Hovås

Konrev-Konsultation & Revision AB

Verksamhetsbeskrivning:

Revisor i Hovås. Konrev-Konsultation & Revision AB Jobbar bla. som Revisor i Hovås med omnejd. Vi utför tjänster som Affärsutveckling, Deklaration, Ekonomisk rådgivare, Årsredovisning, Starta eget-hjälp, Småföretagarservice, Skatteärenden, Skattekonsultation, Rådgivning, Revisionsbyråer, Revisioner, Redovisning, Koncernredovisning, Företagsöverlåtelse, Företagsvärdering, Företagsfinansiering, Ekonomiska tjänster, Ekonomikonsultation, Budgetering, Bokföring, Bokslut, Bolagsärenden, Bolagsbildning. För mer information om Revisor i Hovås och hur vi jobbar vänligen besök vår hemsida på www.konrev.se eller slå en pling!

Företaget

Privatekonomi kräver också rådgivning
Som egenföretagare går ofta företagets ekonomi hand i hand med den privata. Genom åren har vi haft nära samarbete med ägarledda företag och det har givit oss god insikt i hur den privata ekonomin skall planeras. Det betyder att vi kan hjälpa dig med allt från vägledning vid generationsskiften och granskning av samarbetsavtal till rådgivning i försäkrings- och beskattningsfrågor, aktiefördelning eller annan långsiktig planering för framtiden.

Vi anpassar oss efter ditt företag
Våra kunder representerar flera skilda branscher och verksamhetsområden. Eftersom olika företag har olika behov skräddarsyr vi helhetslösningar efter er verksamhet. Sedan starten har vi även byggt upp ett nätverk av fristående konsulter, skatteexperter och jurister vilket gör oss till en komplett rådgivare i de flesta frågor.

Idag har vi samtidigt ett mycket bra samarbete med en auktoriserad redovisningsbyrå som bistår oss när våra kunder är i behov av löpande bokföring och andra administrativa tjänster. Även hjälp med likvidering av bolag kan erbjudas.

Vårt arbete gör dig effektivare
Revision och konsultation handlar mycket om insikt och förståelse. Det gäller ju insyn i företagets hjärta och själ. Att låta oss på Konrev medverka med vår kunskap och erfarenhet är utvecklande för er verksamhet. Låter du oss ta hand om det vi kan bäst, får ni på företaget mer tid över till det som ni är riktigt bra på.

Inför kommande förändringar av revisionsplikten, vilket kommer att beröra större delen av de företag vi riktar oss mot, har några av oss även utbildat sig till auktoriserade redovisningskonsulter. Detta innebär att de kunder som anser att de inte behöver kvalificerad revision kommer vi att kunna erbjuda våra tjänster i enlighet med den nya standarden för redovisningskonsulter REKO, där arbetet avslutas med en bokslutsberättelse.

Vi kommer utöver detta, i enlighet med de nya reglerna, att kunna erbjuda våra kunder all hjälp med andra administrativa tjänster såsom löpande bokföring, löneadministration etc..

Företagsinformation:

Org.Nr

556247-0012

Län

Västra Götalands län

Besöksadress

Skalldalsvägen 18, 436 52, HOVÅS

Webbsida

www.konrev.se

Telefon

031-680080

E-post

info@konrev.se

Mobil

0708-149151

Fax

031-683588

Peter Lindgren, Marknadsföring

0700-946837

Allmän beskrivning:

Historia

Företaget Konrev grundades redan 1984 och är ett modernt och lyhört revisionsföretag, se oss gärna som din högra hand vad beträffar ekonomisk vägledning och revision. Vi erbjuder ekonomiska helhetslösningar som tar vid där halvårsrapporter och årsredovisningar slutar. Tack vare våra omfattande kunskaper inom området kan vi, utöver traditionell redovisning och revision, även ge dig goda ekonomiska råd i ett större perspektiv.

Slogan:

Välkommen till Konrev-Konsultation & Revision AB

Specialitet:

Ekonomi, administrativa tjänster och ekonomisk planering, helhetslösningar.