Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Korpen Norrköpings Motionsidrottsförbund upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 10 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Korpen Norrköping

Korpen Norrköpings Motionsidrottsförbund

Verksamhetsbeskrivning:

Korpen i Norrköping.Välkomna till Korpen Norrköpings Motionsidrottsförbund

Friskvård är ett samlingsbegrepp på åtgärder som stimulerar en person till egna aktiva hälsobefrämjande insatser, det vill säga att hålla sig frisk genom sunda levnadsvanor. Sunda levnadsvanor som ofta framhålls är lämplig kost, fysisk aktivitet, goda sömnvanor och att undvika rökning, droger, alkohol och stress. I Sverige kan arbetsgivare bekosta friskvård för anställda utan att betala skatt, och göra så kallat friskvårdsavdrag


Korpen Norrköping har ett brett utbud av friskvårdsaktiviteter som främjar hälsan på arbetsplatsen och för enskilda individer. Aktiviteterna riktar sig till enskilda individer, grupper av medarbetare, hälsoinspiratörer, ledningsgrupper, skolor, hela arbetsplatser m fl.


Aktiviteter som vi erbjuder är bl a föreläsningar, prova på pass, hälso- och konditionstester, friskvårdsdagar, hälsokurser, matkvällar, teambuildning och Hälsodiplomering.

Företagsinformation:

Org.Nr

825000-3384

Län

Östergötlands län

Besöksadress

Wilhelm Wibergs gata 174, 603 77, NORRKÖPING

Postadress

Wilhelm Wibergs gata 170, 603 77, NORRKÖPING

Telefon

011-123680

E-post

norrkoping@korpen.se

Åsa Hjärtstrand

0706-512467

Allmän beskrivning:

Friskvård

Korpen Norrköping har ett brett utbud av friskvårdsaktiviteter som främjar hälsan på arbetsplatsen och för enskilda individer. Aktivitetern riktar sig till enskilda individer, grupper av medarbetare, hälsoinspiratörer, ledningsgrupper, skolor, hela arbersplatser m fl.

Aktiviteter som vi erbjuder är bl a föreläsningar, prova på pass, hälso- och konditionstester, friskvårdsdagar, hälsokurser, matkvällar, teambuildning, Hälsodiplomering.

Bilder:

Slogan:

Välkommen till Korpen Norrköpings Motionsidrottsförbund. Korpen Norrköping

Specialitet:

Korpen Norrköping