Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på KÖSTERS EKONOMIBYRÅ AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

BOKFÖRING LUND

KÖSTERS EKONOMIBYRÅ AB

Verksamhetsbeskrivning:

Bokföring Lund. Ring KÖSTERS EKONOMIBYRÅ AB idag och få hjälp med ekonomiskrådgivning, bolagsbildning, skatt, momsfrågor, redovisning, löner och löpande bokföring i Lund och Malmömorådet.

KÖSTERS EKONOMIBYRÅ är ett lokalt företag beläget i centrala Lund med auktoriserade redovisningskonsulter som erbjuder kvalificerade tjänster åt alla former av bolag, såväl befintliga som nystartade. Vi är en modern ekonomibyrå i ständig utveckling inom bokförings och redovisningsområdet.

Sedan 1979 har KÖSTERS EKONOMIBYRÅ AB hjälpt företag, med en storleksvariation från ensamföretagare upp till 10-30 anställda, med allt från ekonomistyrning, redovisning, bokslut, beskattning och bokföring i Lund och Malmö.

Företagsinformation:

Org.Nr

556311-8404

Län

Skåne län

Besöksadress

Klostergatan 9, 222 22, LUND

Postadress

Box 1511, 221 01, LUND

Telefon

046-14 29 19

E-post

info@kosters.se

Fax

046-14 29 28

Allmän beskrivning:

KÖSTERS EKONOMIBYRÅ hjälper dig med allt från starten. Under bolagets olika tillväxtstadier sköter vi på Kösters den löpande bokföringen samt redovisningen, presenterar prognoser, upprättar bokslut med tillhörande årsredovisningar, handhar kontakten med auktoriserade eller godkända revisorer samt upprättar självdeklarationer för såväl bolaget som den enskilde delägaren.

Kontakta oss på KÖSTERS EKONOMIBYRÅ AB redan idag för ett möte och få kvalificerad och professionell hjälp med ekonomiskrådgivning, bolagsbildning, skatt, momsfrågor, redovisning, löner och löpande bokföring i Lund och Malmömorådet.

Slogan:

VÄLKOMMEN TILL KÖSTERS EKONOMIBYRÅ AB!

Specialitet:

BOKFÖRING LUND