Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Lappmarkens VVS AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Rörmokare Storuman

Lappmarkens VVS AB

Verksamhetsbeskrivning:

Rörmokare Storuman. Välkommen till Lappmarkens VVS AB.

Välkommen till Lappmarkens VVS AB som erbjuder rörarbeten, VVS-arbeten, VVS-montör, VVS, rör, rörmokare i Storuman med mera.

För mer information ring eller besök oss gärna.

Välkommen!

Rörmokare :

VVS-montör (kallades förr rörmokare eller rörläggare), är en fackman som lagar och installerar VVS-anläggningar i hus. I dagligt tal används fortfarande rörmokare som benämning på yrket.

För att bli VVS-montör måste man först genomgå 3 år på gymnasium, VVS- och fastighetsprogrammet (förr energiprogrammet) inriktning VVS. Efter det 850 timmar ggr 4 perioder = cirka 2 år som lärling på ett företag. Därefter krävs ett test, gesällprov, för att erhålla yrkesexamen.

Företagsinformation:

Org.Nr

556685-6679

Län

Västerbottens län

Besöksadress

Skjutbanevägen 4, 920 66, HEMAVAN

Telefon

0951-100 98

E-post

niclas.ahlenius@telia.com

Mobil

0702-814648

Niclas Alenius

0951-10098

0702-814648

Allmän beskrivning:

VVS :

VVS är en förkortning som står för värme, ventilation och sanitet. VVS betecknar dels en bransch i byggsektorn, dels de tekniska system i byggnader som planeras, projekteras och utförs av branschen, inklusive de produkter som då används.

VVS omfattar i första hand system i fastigheter för inomhusklimatet och för vattenförsörjning och avlopp samt styr- och övervakningssystem för detta. Till VVS räknas ofta även system för tryckluft, gaser inom sjukhus och industrier, vattensprinkler m.m.

I USA används dels förkortningen HVAC (Heating, Ventilating, Air conditioning), dels plumbing för de två branscher som motsvarar VVS. I Storbritannien används termen "Building Services", som där även omfattar elinstallationer.

Bilder:

Slogan:

Välkommen till Lappmarkens VVS AB. Rörmokare Storuman

Specialitet:

Rörmokare Storuman