Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på LAURAS SALONG upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Frisör i Tomelilla

LAURAS SALONG

Verksamhetsbeskrivning:

Frisör i Tomelilla. Välkomna till Lauras Salong. Vi jobbar med klippning, färgning, bruduppsättning, volympermanent och mycket annat. För mer info och tidsbokning vänligen ring. Besök också gärna vår hemsida.

Frisörer har kunskap och färdighet i flera olika tekniker och metoder inom klippning, kemiska behandlingar och hårvård. För att bli yrkesskicklig är det minst lika viktigt att ha en god social förmåga och känsla för service. Yrket passar den som är modeintresserad, kreativ och skapande.

Frisörer klipper, behandlar och vårdar hår. För att skapa en önskad frisyr behöver frisören både kunskaper och färdigheter för att med hjälp av sin kreativa förmåga uppnå resultat. Inom klippning finns fyra grundläggande klippsätt och olika typer av tekniker och verktyg att välja bland, som till exempel sax, klippmaskin och kniv.

De flesta frisörer klipper både män och kvinnor men det finns de som är specialiserade som dam- eller herrfrisör. En frisör gör också kemiska behandlingar som permanent, färgning och blekning. Andra tekniker är till exempel uppsättningar, läggningar och hårförlängningar. Frisörer kan också arbeta med brudklädslar, vilket innebär att de gör håruppsättning och makeup inför ett bröllop.

Ett litet antal frisörer arbetar med peruker och toupéer. För att kunna ge rätt behandling har frisören kunskaper om hårets och hudens egenskaper, kvalité och kondition och hur det reagerar på olika behandlingar. Frisörer ger också råd om hårvård.                                                                                                                                    

Företagsinformation:

Län

Skåne län

Besöksadress

Bangatan 10, 273 30, TOMELILLA

Telefon

0701-484374

Mobil

0701-484374

Slogan:

Välkommen till Lauras Salong. Frisör i Tomelilla

Specialitet:

Frisör i Tomelilla