Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Lisbet Alami AB - Akupunktur & Sjukgymnastik upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 10 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Sjukgymnast i Bollnäs

Lisbet Alami AB - Akupunktur & Sjukgymnastik

Verksamhetsbeskrivning:

Akupunktur i Bollnäs

Välkommen till Lisbet Alami AB - Akupunktur & Sjukgymnastik!

Hos Lisbet Alami AB - Akupunktur & Sjukgymnastik arbetar sjukgykmnast och akupunktör Lisbeth Alami & Frank Sloot. Vi är placerade i Bollnäs och välkomnar alla som är i behov professionell akupunktur och sjukgymnastik. Vi syftar alltid på att ha kunden i centrum med hög servicenivå och trevliga bemötanden.

Kontakta oss för mer information!

Företagsinformation:

Org.Nr

556333-2237

Län

Gävleborgs län

Besöksadress

Collinigatan 2 , 821 43 , BOLLNÄS

Telefon

0278-18507

E-post

lisbeth.alami@gmail.com

Mobil

0703-670012

Allmän beskrivning:

Akupunktur, som från början möjligtvis var delvis empiriskt baserad, är starkt knuten till metafysiska föreställningar inom antik kinesisk filosofi -dualismen mellan de så kallade energityperna yin och yang, och läran om de fem elementen (eld, jord, metall, vatten och trä) . Sjukdom och ohälsa anses uppstå genom obalans mellan dessa "element" i kroppen och mellan yin och yang.

I yrkesrollen ingår främst undersökning och behandling med syfte att bedöma, bota, förebygga eller lindra sjukdomar, främst sådana som manifesterar sig i rörelse- och stödjeorganen det vill säga muskler, leder, skelett och nerver. En fysioterapeut arbetar med att bedöma, förebygga, lindra och bota hälsoproblem på såväl organisations-, grupp- och individnivå. Folkhälsa, stress, idrottsmedicin, manuell medicin och ortopedi är några viktiga kompetensområden men även utveckling av människors kunskaper, kompetens, förhållningssätt samt organisationers och samhällsstrukturers påverkan på hälsa. I fysioterapeuternas yrkesroll ingår även att självständigt bedöma patienters skador och förmågor som en del i utredning av sjukdom. Exempelvis är bedömning av motorik, styrka, ledrörlighet och smärta vanligt.

Bilder:

Slogan:

Välkommen till Lisbet Alami AB -

Specialitet:

Akupunktur & Sjukgymnastik i Bollnäs