Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Little Bloom upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 10 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Barnkläder

Little Bloom

Verksamhetsbeskrivning:

Barnkläder 

Ekologiska barnkläder och Tygblöjor
Hos Little Bloom handlar barnkläder på nätet som är både ekologiskt och rättvist producerade. Här finner du ett handplockat sortiment ekologiska barnkläder från svenska designers för både miljömedvetna och modemedvetna. Tygblöjor i bambu, hampa eller ekologisk bomull är ett självklart val för en miljömedveten familj. Den roliga ekopottan Beco Potty och klädgalgar i återvunnen papp från Beco. Bär ditt barn i en ekologisk bärsjal från Babylonia och låt ditt barn leka med ekologiska leksaker. I trädet till vänster finner du hela sortimentet.


Du även köpa ekologiska kläder till dig själv hos Little Bloom. Från fantastiska Sobea hittar du mjuka plagg som passar både när du är gravid och annars. Designat för att du ska känna dig både bekväm och vacker. Ekologisk ammningsbh från Carriwell utan skavande sömmar med matchande trosa. Coola kläder från Shampoodle och ekologiska t-shirts från Dyno finns till både dam och herr. Färglada barnkläder för lekfulla barn från Duns och Maxomorra. Sen har vi inte minst underbar ekologisk hudvård från Love & Toast. Perfekta presenten i underbara förpackningar. 5% av din orders går till UNICEF!

VÄLKOMMEN IN PÅ MIN HEMSIDA! 

Företagsinformation:

Län

Skåne län

Besöksadress

SIKTEMÖLLAN 4368, 281 91, HÄSSLEHOLM

Telefon

076-8804400

E-post

littlebloom@live.se

Allmän beskrivning:

Allmänt om barnkläder:

Barnkläder är kläder gjorda speciellt för barn. Storlekarna mäts i centilong och går oftast upp till 170 cl. Kläderna skiljer sig huvudsakligen från vuxenkläder genom dess storlekar, men är ofta även konstruerade för att vara rymliga och tillåta rörelser. Konfektionsindustrin innebar ett uppsving för barnkläder, som blev allt mer praktiska. Overall blev som ett resultat populära under 1920-talet. Under 1930-talet satsades i Sverige på bra och billiga kläder, vilket ökades än mer efter att barnbidraget infördes 1948. Kläderna är ofta lätta att ta på sig, för att barnen själva ska kunna ta på sig dem.
Flickkläder har ofta likheter med det kvinnliga modet, medan pojkkläder har mer gemensamt med herrmodet, med en striktare stil. Sjömanskostym är ett klassiskt pojkklädesplagg. Jeans och trikåtröja har blivit en unisex kombination.

Bilder:

Slogan:

Välkommen till LITTLE BLOOM i Hässleholm!

Specialitet:

ekologiska barnkläder, barnkläder