Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på LJUSNARSBERGS FASTIGHETS AB. LÄGENHETER I LJUSNARSBERG upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Lägenheter i Ljusnarsberg

LJUSNARSBERGS FASTIGHETS AB. LÄGENHETER I LJUSNARSBERG

Verksamhetsbeskrivning:

Lägenheter i Ljusnarsberg. Ljusnarsbergs Fastighets AB, vi erbjuder bostadsföretag, bostad, bostäder, fastighetsförvaltning, fastighetsförvaltningar, hyresfastighet, hyresfastigheter, uthyrning, uthyrningar, fastighet, fastigheter, hyreslägenhet, hyreslägenheter, lägenhet och lägenheter i Ljusnarsberg.
För mer info vänligen besök våran hemsida www.ljusnarsbergs-fastighets-ab.se

Ljusnarsbergs Fastighets AB (LFAB) äger lägenheter och lokaler i Kopparberg, Bångbro och Ställdalen i Ljusnarsbergs kommun. Lägenheter i varierande storlek från 1 rum och kök till 5 rum och kök.

Vi kan erbjuda alla typer av boende utan spekulation eller insats med hög standard och service

Lägenheter i flerfamiljshus
Parhus
Många belägna intill vattendrag
Centralt eller närmare landsbygden
Fiberansluten digital-tv och möjlighet till bredband & IP-telefoni

Ljusnarsberg är den lilla kommunen med de stora möjligheterna; en dryg timmes restid med bil eller kollektivtrafik till fyra residensstäder och knappt tre timmar till huvudstaden, samtidigt som du har den lilla ortens alla fördelar och en storslagen natur alldeles inpå knutarna. Här hittar du din lägenhet eller villa med boendekostnader som ligger långt under storstadens priser.

Företag och kommun samverkar för att skapa bästa möjliga betingelser för befintliga företag samt för flera jobb och nyetableringar.

Naturen som har sin speciella blandning av vildmark och kulturlandskap, lockar till vandring, paddling, cykelturer och fiske. Här finns de djupa storskogarna med vandrings- och kanotleder genom orörd vildmark, över blånande berg med milsvid utsikt över glittrande vatten. Här är chansen stor att du ser älg, rådjur, räv, bäver, grävling, tjäder eller någon annan av vildmarkens invånare.

Företagsinformation:

Org.Nr

556309-8887

Län

Örebro län

Besöksadress

Gruvstugutorget, 714 31, KOPPARBERG

Telefon

0580-80540

E-post

lfab@ljusnarsberg.se

Fax

0580-71649

Allmän beskrivning:

Här finns gott om sevärdheter och minnesmärken, många härrör från bergsbruk och järnhantering. I centrala Kopparberg finns Tingshuset, uppfört år 1641 som gruvstuga och Ljusnarsbergs Kyrka, Mellansveriges största och vackraste träkyrka.

Varför inte göra ett besök på vår marknad i Kopparberg. Kopparbergs Marknad är idag en bland de största i landet med cirka 125 000 besökande under de två marknadsdagarna. Marknaden arrangeras alltid den sista helgen i september eller första i oktober. På Kopparbergs marknad finns också en mycket uppskattad ”Gammelmarknad”, med inslag av levande djur, bygdedansare, gammalt hantverk mm. Samtliga försäljare på Gammelmarknaden bär traditionella gamla kläder. www.kopparbergsmarknad.se

Välkommen att bo, leva och arbeta i hjärtat av Bergslagen, i Ljusnarsberg

Ljusnarsbergs Fastighets AB

Adress
Gruvstugutorget
714 80 Kopparberg

Telefon Telefax
0580-805 40 0580-716 49

Torbjörn Larsson 0580-805 42 Fastighetschef

Annelie Andersson 0580-805 41 Hyresadministratör

Sara Jonsson 0580-805 43 Ekonomi

E-post
lfab@ljusnarsberg.se
 

Bilder:

Slogan:

Välkommen till Ljusnarsbergs Fastighets AB

Specialitet:

Lägenheter i Ljusnarsberg, lägenhet, bostäder