Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Logosport upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 10 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Hälsovård Ljungby

Logosport

Verksamhetsbeskrivning:

Hälsovård Ljungby. Välkommen till Logosport.

Massage. "Jag är utbildad och diplomerad massage terapeut vid Komplementär medicinska högskolan i Malmö år 2002 och har sedan dess arbetat med massage och triggerpunkts (se text) behandling i Ljungby och Helsingborg, dels inom den privata sektorn, föreningar och den kommunala.

Jag är likaså certifierad massör genom branschrådet Svensk Massage och därigenom ansvarsförsäkrad. Jag arbetar med kroppens mjukdelsvävnader, det vill säga muskler, hud och bindväv. Jag lägger fokus på att kombinerar massage- och muskeltöjnings tekniker och även ger träningsinstruktioner som kunden själv kan arbeta med. Som mångårig ledare och utövare av kampsporten Taekwon-Do har jag tillskansat mig gedigna kunskaper inom fysiskt träning och framför allt inom stretching.

Taekwon-Do. Kamp sports utövaren, Peter Logozar Tränat ITF TKD sedan -84, började som 14 åring då den dåvarande instruktören och Ljungby TKD's grundare Semi Erdam fråga helt enkelt varför jag inte testar TKD då min store bror sysslade med kampsport när han bodde i Ljungby. Jag sa ja och från den första dagen blev jag fast, här var sporten som passade mig, då jag tillhör en generation som gillade kamp sportsfilmer så som Bruce Lee, Chuck Norris mm.

Som 17 åring fick jag ta över allt ansvar för föreningen då många av de äldre flyttade eller valde att sluta, det var en tuff period men också mycket lärorikt, en del misstag begicks men lärdom drogs av detta, vi som var kvar började åka på läger, utbildningar, tävlingar så sakta men säkert växte en struktur upp hos mig som person och i föreningen.

Under dessa 27 år som jag tränat och tävlat fortsätter jag att sprida min kunskap till alla som vill och behöver den, unga som gamla, både inom landet och utanför och det roligaste är att jag fortfarande lär mig. • Innehar 6'e graden • Internationell instruktör och graderingsansvarig. • Varit aktiv i den Svenska landslaget ITF som tävlande, assisterande coach. • Nationell och internationell domare för Svenska landslaget i ITF. • Klubbledare och tekniskt ansvarig för flertal klubbar.

Mer info hittar ni på www.logosport.se

Företagsinformation:

Län

Kronobergs län

Besöksadress

Furustigen 21, 341 39, LJUNGBY

Telefon

0706-287705

E-post

logozar.peter@telia.com

Allmän beskrivning:

TRX-RIP

Trainer TRX Rip Trainer är effektiv funktionell träning med en särskild stav med ett kraftigt band i olika motstånd. TRX Rip Trainer kan användas på en mängd olika vis såsom gruppträning, personlig träning, gren specifik idrott. TRX RIP utvecklar bål stabilitet och rotations kraft.

Följande föreningar som tränat hos oss. Ljungby Volley, Ljungby IF, Gudarp IF

TRX Suspensional Training. "Make your body your machine"

Detta är en beprövad träningsmetod där Du primärt använder din egen kroppstyngd och gravitation för att framkalla styrka, balans, flexibilitet och stabilitet som vikt. Jag skulle vilja säga att vi ofta söker omvägar för en bra träningsform när vi egentligen har det vi behöver i oss själv.

Vi lär ut teknikerna vid vår klubblokal, där kan man utifrån sina förutsättningar delta och lära för att sedan kunna använda det hemma. Aktiviteten är i grupp men kan även göras enskilt. Om Du dock vill ha personlig träning ta gärna kontakt så lämnar vi offert.

Föreningar. TRX kan tränas överallt där en fäst anordning finns ex. fotbolls mål, staket, träd, ribbstolar mm. I grupp eller enskild spelare/utövare som behöver extra träning.

Alla kan träna TRX ung som gammal då du använder dig av din kropp och dina förutsättningar under passen, lättare eller jobbigare det bestämmer du själv!

Kom i form med hjälp av Taekwon-Do

Taekwon-Do Vill du komma i form och har mer energi i vardagen? Vill du få ett bättre humör och har ett starkare självförtroende? Vill du lära dig att försvara dig själv? Då är Taekwon-Do något för dig! Vi lever i en tid av stress, utbrändhet och efterföljande hälsoproblem som ökar. Taekwon-Do har många hälsofördelar både på den fysiska och psykologiska planet. Taekwon-Do är en mångsidig motionsform där alla muskler sträcks och stärks (även leende muskel).

ITF Taekwon-Do är en dynamisk sport som du kan träna om du vill tävla, träna självförsvar eller bara förbättra din kondition. Det är en effektiv självförsvars konst som passar alla, oavsett ålder och fysik.

Våld är alltid sista utvägen men att kunna behärska grunderna i självförsvar skapar ofta en självsäkerhet i individen som i sin tur gör det lättare att hantera obehagliga situationer.

Bilder:

Slogan:

Välkommen till Logosport. Hälsovård Ljungby

Specialitet:

Hälsovård Ljungby