Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Lönefabriken AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Redovisning Linköping

Lönefabriken AB

Verksamhetsbeskrivning:

Redovisning Linköping

Information

Lönefabriken sköter all hantering och administration av löner för ert företag. Den omfattar hela processen inom löneadministration – från kvalitetssäkring av indata till utbetalning och rapportering till myndigheter. Vi erbjuder även service till chefer och medarbetare för rapportering och uppföljning. Dessutom har även chefer samt medarbetare tillgång till rapporter via vår självservice.

För oss är det viktigt att ni kan fokusera på er kärnverksamheten. Vi har över 30 års branscherfarenhet och med ständig uppdatering på förändringar, avtal, skatteregler m.m. tillför vi ert företag både kompetens och erfarenhet.

Lönehanteringen idag kan vara komplicerad och kräver mycket tid men med rätt kompetens kan ni spara både tid och pengar. Vi är ständigt uppdaterade på nya skatteregler, avtal osv vilket annars kan vara tidskrävande.

Oavsett om du är ett litet eller stort företag så finns det oftast både rutiner, system eller processer som kan förbättras så tveka inte att höra av er så hjälper vi er med en kostnadsfri rådgivning.

Vår utmaning är att ni ska spara pengar när ni anlitar Lönefabriken vilket är möjligt med en effektiv lönehantering, rätt rapporteringssätt, rätt system och rätt utbildad personal.

Att alla medarbetare ska få rätt lön i rätt tid är viktigt för alla arbetsgivare och det hjälper vi er med. Att ert företag ska kunna fokusera på affärerna och sina medarbetare är viktigt för oss och varför då lägga tid på att uppdatera sig på nya regler mm. när vi kan ta hand om det.

Även om ni inte har er löneavdelning där ni sitter så sköter vi er löneadministration på distans. Avstämningar och rapporteringar görs regelbundet och vi kommer att ha ett nära samarbete där vi regelbundet ger varandra information så att vi är uppdaterade på vad som händer i er organisation som kan påverkar lönearbetet. Detta gör att vi har god insikt och förståelse för er verksamhet och det är enklare för oss att ge er en komplett helhetslösning som passar just ert företag. Självklart så finns även möjligheten att vi kan sitta hos er på ert företag.

Ni kommer att ha en kontaktperson hos oss som har huvudansvar för era löner och som era medarbetare kan kontakta vid eventuella frågor. Vi tycker det är viktigt med personlig service och att alla medarbetare har möjlighet att kontakta oss när de vill. Ibland kan det vara känsligt för en medarbetare att diskutera vissa frågor med någon på kontoret och då kan det vara bra att ha en ”utomstående” att diskutera det med.

Företagsinformation:

Län

Östergötlands län

Besöksadress

Hackeforsvägen 1, 589 41 , LINKÖPING

Telefon

013 – 465 16 00

E-post

info@lonefabriken.se

Slogan:

Varmt välkommen!

Specialitet:

Redovisning Linköping