Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Lr Hälsoutveckling upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Massör Nyköping

Lr Hälsoutveckling

Verksamhetsbeskrivning:

Massör i Nyköping. Välkomna till Lr Hälsoutveckling.

Massage

  • 30 min 350 kr
  • 45 min 450 kr
  • 70 min 650 kr

Helhetsbehandling massage + reiki
90 min 750 kr

Angelic reikihealing, samtal och behandling
600 kr

Välkommen att boka tid!

Lena Rydstrand
073 67 55 234

lena.rydstrand@live.com

Företaget startades 2004, strax efter att jag tagit min examen som Hälsoutvecklare. Jag arbetar med helheten där jag genom hälsovägledande samtal, massage och reikibehandlingar hjälper dig att må bättre. Din kropp och själ läks, stärks och kommer
i balans. Ett djupare och mer bestående resultat på sikt.

Jag tar både emot kunder i min lokal, men åker också ut till företag för stresshantering, kurser och behandlingar. Anordnar även kurser i Angelic Reiki för mindre sällskap eller enskilda personer.

Om Lena Rydstrand

För personlig utveckling och hälsa Jag heter Lena Rydstrand och arbetar som Hälsoutvecklare. Jag har sen september 2004 ett enskilt företag; LR - Hälsoutveckling , men har arbetat och haft uppdrag på flera företag. Jag har även mottagning på Bagaregatan 54, Nyköping, för privata bokningar.

Tidigare har jag varit anställd som undersköterska på Nyköpings Lasarett i 23 år. Jag har alltså många års erfarenhet av personlig omvårdnad, sjukvård, rehabilitering, och egen erfarenhet av stress. Av den erfarenheten har det vuxit fram en naturlig inriktning i min verksamhet, att arbeta med stresshantering, med en holistisk/helhetssyn på människan.

Mitt yrke som Hälsoutvecklare – för arbetslivet, är ett komplement till den medicinska företagshälsovården, och ska fungera som en länk mellan anställd och arbetsgivare. Jag har gått en Kvalificerad Yrkesutbildning , 2 år, 80 poäng, med inriktning hälsofrämjande på företag. Utbildningen är ett alternativ till högskoleutbildning, varav 1/3 av studietiden är praktikförlagd. Utbildningen har innehållit arbetsmiljö och hälsa , humanbiologi, kost och nutritionslära, massageteori/praktik, psykologi, stresshantering, projektarbete, pedagogik, motionsledning, hälsoprofilbedömning, folkhälsovetenskap mm.

Jag är även dipl. Stresskonsult (HumaNova i Sthlm.) psykosyntes-inriktad, dvs. med fokus på det friska hos människan och ett holistisk synsätt. Även som stresskonsult arbetar man både på organisation, grupp och individnivå, med analyser, föreläsningar, grupparbeten och individuella samtal, där man kartlägger, synliggör och öppnar upp medvetandet hos individen, egna insikter, ett eget ansvarstänkande, för att hantera stressen i tillvaron, privat och i arbetslivet. Där behov finns för samtalsterapi eller psykolog, rekommenderar jag vidare. Men i de flesta fall behövs det bara någon som lyssnar, bekräftar, ger stöd och vägledning.

Att prata om problemet är själens första förband.

Vill ni veta mera om Massör i Nyköping så kan ni ringa mig eller besöka min hemsida www.lr-halsoutveckling.se


Företagsinformation:

Län

Södermanlands län

Besöksadress

Bagaregatan 54, 611 30, NYKÖPING

Telefon

0736-755234

E-post

lena.rydstrand@comhem.se

Slogan:

Välkomna till Lr Hälsoutveckling i Nyköping. Massör i Nyköping

Specialitet:

Massör i Nyköping