Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Lundamurar´n Ab upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Renovera badrum Lund

Lundamurar´n Ab

Verksamhetsbeskrivning:

Renovera badrum i Lund. Välkomna till Lundamurar´n AB. 

Badrummet är en plats där du spenderar mycket tid och det är därför viktigt att du trivs och känner dig bekväm hemma i ditt badrum. Här startar ofta din dag och här ska du kunna koppla av med ett härligt bad eller en skön dusch på kvällen efter en lång arbetsdag. Ett äldre, slitet badrum kommer aldrig att ge dig den där speciella känslan av avkoppling och trivsel. Det är där vi på AB kommer in. Med mer än 25 års erfarenhet i branschen hjälper vi dig att renovera ditt badrum i Lund så att du får det som du länge har drömt om. 

Badrum så som du vill ha det.
Vi på Lundamurar´n arbetar med badrumsrenovering i Lund med omnejd. Vårt arbete utförs enligt Byggkeramirådets branschregler för keramiska beklädnader i våtutrymmen. Alla våra hantverkare är certifierade enligt Byggkeramirådet (BRK) för våtrumsarbeten. Vi är inte billigast, men arbetet blir utfört som du vill ha det och vi är mycket lyhörda för dina önskemål. Vi erbjuder dig en helhetslösning för badrumsrenovering och allt görs med högsta hantverkskvalité. Stort eller litet? Standardlösning eller mer designbetonad? Oavsett vad du har för önskemål så löser vi det.

Vårt arbete inom badrumsrenovering omfattar:
- Rivning – vi river ert gamla badrum 
- Snickeri – Väggar reglas enligt standard. 
- Målning – Väggar och tak målas i önskad färg/kulör.
- El och VVS – Nya golvbrunnar monteras. Rör och eldragning anpassas i enlighet med det nya badrummet, eventuell golvvärme läggs in. 
- Kakel – och plattsättning – Detta är precis arbete dör det finns olika mått för plattor och fogar att förhålla sig till. 
- Allt byggtekniskt material

Ni kan alltid känna er trygga med att allt blir korrekt utfört hos oss. Som ett litet företag värdesätter vi den personliga kontakten med våra kunder och vi ger oss inte förrän ni är nöjda. Anlitar ni oss så är ni också säkra på att det är vi och ingen annan som står för allt arbete från början till slut.

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert. Vi gör gärna ett hembesök hos dig där vi tillsammans kan gå igenom din plan för badrumsrenovering i Lund eller på närliggande ort.

Mera information hittar ni på www.renoverabadrumlund.se

Varmt välkommen!

Företagsinformation:

Org.Nr

556486-6522

Län

Skåne län

Besöksadress

Tegelvägen 9, 227 30, LUND

Telefon

046-323918

E-post

lundamuren@bredband.net

ZORAN DOBRICIC

0706-982035

Bilder:

Slogan:

Välkomna till Lundamurar´n AB. Renovera badrum i Lund

Specialitet:

Renovera badrum i Lund