Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Matfixarna i Skåne AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Catering Skåne

Matfixarna i Skåne AB

Verksamhetsbeskrivning:

Catering Skåne. Välkommen till Matfixarna i Skåne AB.

Välkommen till Matfixarna i Skåne AB, även runt om i övriga Skåne. Måltider till daglig verksamhet. Vi på företaget Matfixarna uppfyller och accepterar all kraven i förfrågning underlaget. Företaget Matfixarna har funnits i 10 år .Den har ägts av en gammal ägare alla år, men sedan september 2011 har vi tagit över verksamheten och än idag så fullföljer vi samma koncept på samma vis som det har varit i 10 år .

· Företaget bedrivs av 4 anställda samt delägarna,
· Skuldfria
· Företaget innehar F-skattsedel
· Kollektivavtal
· Medlem i SHR
· Medlem i Fora försäkring
· God känd av miljö& hälsa

  • Vårt mål

Är att driva företaget och se till att den kommer att finnas kvar i ännu flera år framåt,
Genom det fullfölja vi SNR lag och rekommendation med all special kost genom att tillaga &servera färska råvaror av bra kvalité
matfixarna strävar efter att tillhandahålla go matvanor

  • Våra leverantörer

Servera, Nordströms Axfood och S.F.I grönsaker Lasse frukt&grönt . MY Gross verksamheten omfattar tillagning och transport av måltider till förskolor, Företag, samt äldreomsorg både kommunala och privata.

  • Vår idé

Är att laga god och näringsrik mat från grunden till äldreomsorg, Företag och skolor runt om i Helsingborgs, Landskrona och Ängelholms området. Vi eftersträvar hela tiden genom att ha bra rykte och hela tiden göra förbättringar inom företaget.
Vårt moral är att hålla tystnadsplikt genom jobbet.

  • Matproduktion

Kökschef Micke har stor kompetens och rutin från restaurangkök i över 30 år, och dessutom inom områdena näringskunskap, livsmedelshantering och livsmedelshygien, samt speciella E-kost A-kost laktos, gluten och allergiska måltider.

  • Våra leveranser

Är väl genom tänkta, så att den färdiga måltiden så snabbt som möjligt ska nå våra kunder med rätta redskap och temperatur. Både kall och varm mat. Vi har anpassat era önskemål med att vårt förpackningsmaterial utförs av Dunipack vilket är miljövänliga och går att använda i ungµ, även lätt att hantera. Förpackning består av en utformning med flera åtskilda fack .

  • Vem vi är ?

Vi är två unga delägare killar som ursprunglig kommer från Libanon. Ahmad 30 år och Mohammad 22 år och har stor erfarenhet av denna bransch sen tidigare.

Mohammad är dansk medborgare och jobbar nu som plats chef och inköps chef i en stor mat kedja Fotex i Danemark, samt har han om inköp till matfixarna Och alla fakturor med samband med Hasse VD. Ahmad har sin plats i köket med våran kockar samt sköter företaget Vi har i dags läge 4 anställda

Mer info hittar ni på www.matfixarna.se

Företagsinformation:

Org.Nr

556847-8167

Län

Skåne län

Besöksadress

Hantverkargatan 17B, 261 51, LANDSKRONA

Telefon

042-154600

E-post

matfixarna.hb@gmail.com

FAX

0431-18090

Mobil

0723-071727

Slogan:

Välkommen till Matfixarna i Skåne AB. Catering Skåne

Specialitet:

Catering Skåne

Branscher: