Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på MIKAEL ULLBERG upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 10 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

SECONDHAND SOLLEFTEÅ

MIKAEL ULLBERG

Verksamhetsbeskrivning:

Secondhand Sollefteå , Mikael Ullberg, vi erbjuder bok, böcker, serietidning, serietidningar, barnkläder, herrkläder, damkläder och begagnade tvspel . För mer info vänligen ring 073-023 91 71

Välkommen till våran lilla hobby butik på nätet här kommer vi att sälja både nytt och begagnat. Vi kommer att ha allt från kläder till prylar i vår lilla hobby butik. Vi ska försöka att ha blandade saker för hela familjen och till bra priser på varorna. det enda som lägs på är frakten. Alla saker säljes i befintligt skick och om vi ser några defekter så skriver vi det i annonsen för den vara det handlar om

Här kommer ni också att kunna lägga upp egna annonser fören billig slant (20 kr/annonsen). Det kommer att dyka upp ny kategorier eftersom. Den betalning för varje annons vi tar ärför att hålla dena sida öppen och att folk ska kunna ha råd att lägga ut en annons med en bild av det dom vill sälja utan att det ska bli för dyrt för familjer, pensionärer, Ja för alla.

Frakt kostnaden för sakerna som vi lägger ut kostar mellan 6-50 kr. Vid tyngre frakt/leverans så kommer vi att diskutera med köparen för att hitta den biligaste sättet. För vi försöker alltid att hitta den billigaste lösningen.

För er som vill ha en egen annons insatt måste ni ange fraktkostnaden så att kunden vet samt ett telefon/mobilnr eller en email som dom kan kontakta er om det skulle vara något som dom undrar över .

Företagsinformation:

Org.Nr

710607-6271

Län

Västernorrlands län

Besöksadress

Långgatan 25 E, 881 33, SOLLEFTEÅ

Mobil

0730239171

Mikael Ullberg

073-0239171

Allmän beskrivning:

Second hand (även secondhand; engelska för "andra hand") är en beteckning för begagnade eller använda varor, särskilt kläder. En affär som säljer sådana varor kallas second hand-butik, förr "Bättre begagnat". För begagnade modekläder av högre kvalitet används ibland den engelska termen vintage, "årgångs-".

Många second hand-butiker drivs av välgörenhetsorganisationer som får sina varor till skänks av privatpersoner och företag. Butiker som ägs av affärsdrivande företag köper vanligen in sina varor.

Slogan:

Välkommen till Mikael Ullberg. SECONDHAND SOLLEFTEÅ

Specialitet:

SECONDHAND SOLLEFTEÅ, barnkläder, damkläder

Branscher: