Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Mildhs Hårverkstad upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Perukmakare Östergötland

Mildhs Hårverkstad

Verksamhetsbeskrivning:

Perukmakare Östergötland. Välkommen till Mildhs Hårverkstad i Motala!

Hos mig får du professionell service med det senaste peruker, hårvård och hårersättning. Här finns koll på de hetaste hårtrenderna, jag lyssnar på dig och vägleder dig gärna i ditt val av frisyr.

Om din behandlande läkare bedömer att du har behov av peruk eller toupé kan jag hjälpa dig med det. Hos mig kan du sedan själv välja vilken typ av peruk du vill ha. Jag har arbetat mycket med cancerpatienter och har hjälpt dem med att få nytt hår under deras behandlingstid.

Har du svårt att ta dig hemifrån? Du kanske är sjuk, har svårt att gå, är äldre eller kanske är gravid, jag gör även hembesök!

På Mildhs Hårverkstad i Motala hittar du även hårvårdsprodukter och annat som du kan behöva för ditt hår.

För mer information ring eller besök mig gärna redan idag.

Mvh Mildhs Hårverkstad.

Företagsinformation:

Län

Östergötlands län

Besöksadress

Utsiktsvägen 12B, 591 35, MOTALA

Telefon

0141-211304

Allmän beskrivning:

Hur länge håller peruken?
En standardperuk i syntetfiber håller vid normalt användande och rätt skötsel cirka fyra månader, ibland längre. Livslängden påverkas bland annat av hur mycket du exponerar din peruk för värme och hur mycket du svettas. En standardperuk i äkta hår håller cirka sex-tio månader, beroende på modell, användningsintensitet och hur du sköter peruken.

Kan man få vilken hårfärg man önskar?
Det finns självklart en viss begränsning i färgbredd och färgnyanser. Men vi upplever oftast att kunden hittar den färg hon/han önskar.

Syns kanterna eller fronten?
Nej. Numera finns det många peruker som har lacefront (en tunn nätkant) framtill, som bland annat gör det möjligt att kamma håret till sidan. Dessutom är dagens perukerna tillverkade i tunna fina material och konstruerade så att ansatserna förvillas bort.

Kan peruken blåsa av?
Nej. När du får din peruk så justeras den så att den passar dig perfekt. Ibland kan dock vissa känna sig otrygga ändå, framförallt när man är förstagångsanvändare. I så fall görs ytterligare förstärkning, allt för att man ska känna sig trygg.

Är peruken varm att bära? Kliar den?
Nej, tack vare de fina, tunna materialen i stommen blir peruken inte varmare än det egna håret. Är du svettig, varm eller om det var längesedan du tvättade peruken, kan den precis som ditt eget hår kännas varmt eller klia. Beroende på hur känslig hud du har kan vissa stommar kännas mer än andra. Men det finns alltid en stomme som passar dig.

Hur sköter man peruken?
Precis som ditt vanliga hår behöver också peruken tvättas. Hur ofta beror på om du sportar, svettas, har jobb som gör att du smutsar ner ditt hår etc. Och precis som på ditt eget hår känner du när peruken behöver tvättas. Peruken ska tvättas enligt de speciella skötselinstruktioner som du får med dig när du köper din peruk.

Slogan:

Välkommen till Mildhs Hårverkstad. Perukmakare i Östergötland

Specialitet:

Perukmakare i Östergötland