Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på MJÄLLBY TRÄ & BYGG AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

MJÄLLBY TRÄ & BYGG AB

Verksamhetsbeskrivning:

Mjällby Trä & Bygg har bytt namn till XL-BYGG Mjällby. Vi är fortfarande samma gamla företag med samma ägare och personal men nu med ett nytt varumärke tillsammans med 93st andra butiker runt om i Sverige.

Vi är alla är fortfarande våra egna men samtidigt nu en del av Skandinaviens största bygghandelskedja. Vilket byggprojekt du än funderar på så kan vi hjälpa dig med råd, instruktioner och material. XL-BYGG har branschens kunnigaste och bäst utbildade medarbetare.

Vårt mål är att erbjuda dig samma personliga service som på den gamla goda tiden. Det inkluderar både ett brett sortiment av prisvärda och högkvalitativa produkter och en praktisk med t.ex. sådant som plockning, kapning, lastning, packning och transporter. Vi har ett mycket brett sortiment, såväl för proffsbyggare som för "gör-det-självare". Vi samarbetar med många, välkända leverantörer så att du är garanterad en hög kvalitet.

Företagsinformation:

Org.Nr

556181-2404

Län

Blekinge län

Besöksadress

Listervägen 40, 294 71, SÖLVESBORG

Telefon

0456-50027

E-post

info@mjallby.xlbygg.se

Fax

0456-50074

Specialitet:

Trävirkeshandel, Bygghandel, Försäljning, Butik, Certifierade träexperter, Service, Rådgivning, Plockning, Kapning, Lastning, Packning och Transporter.