Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på MNCONVEY AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 10 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Vibrationsteknik i Knislinge

MNCONVEY AB

Verksamhetsbeskrivning:

Vibrationsteknik i Knislinge. Välkomna till Mnconvey AB!

Har Ni behov av pneumatiska eller elektriska obalansmotorer så kan vi med Venanzetti Vibrazionis 70 års långa erfarenhet inom industrin garanterat hjälpa er rätt i valet av utrustning.


Skall ni byta ut t.ex. en äldre Dynapacvibrator som har utgått och ej längre går att renovera, då kan vi översätta och förmedla en likvärdig ersättningsvibrator till er. Vi är även väl bekanta med märken som Aviteq, Würges, Erka, OMB, Invicta med flera. Ring oss först, det lönar sig.


Vi åtar oss även uppdrag som konsult inför upphandling av vibrationsutrustning. Behöver ni matare, siktar, doserare, rundmatare eller någon annan typ av vibrerande utrustning så kan vi hjälpa er rätt i valet av leverantör som passar just era behov. Vi tillverkar inga maskiner själva i nuläget vilket medför att vi fritt kan välja rätt leverantör för just ert behov. Så vad väntar ni på? Ring, det lönar sig.

Företagsinformation:

Org.Nr

556806-1344

Län

Skåne län

Besöksadress

Olingevägen 8, 289 32, KNISLINGE

Telefon

044-42070

E-post

michael@mnconvey.se

Mobil

076-828 05 30

Michael Nordlander

0768-280530

Allmän beskrivning:

MN Convey AB skall bedriva verksamhet inom konsultation, konstruktion och utveckling av transportutrustning. Vi har stor erfarenhet inom vibrerande hantering, skruvtransportörer och bandtransportörer mm.

Vi utvecklar, förbättrar och tillgodoser våra kunders behov av speciallösningar där kundens behov alltid står i centrum. Genom vårt kunnande och vår erfarenhet erbjuder vi konsultation och konstruktion inom problematiken att transportera….

*rätt produkt
*i rätt mängd
*på rätt sätt
*i rätt tid
*till gynnsammaste kostnad

Kunden står i fokus och genom att vara lyhörd och nytänkande når vi tillsammans det uppsatta målet.

Bilder:

Slogan:

Välkomna till Mnconvey AB!

Specialitet:

Vibrationsteknik i Knislinge