Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Möllehässle Bed & Breakfast upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Bed & Breakfast i Höganäs

Möllehässle Bed & Breakfast

Verksamhetsbeskrivning:

Bed & breakfast i Höganäs.

Välkommen till Möllehässle Bed & Breakfast

Modern lägenhet på ca: 60 m2. Välutrustad med kyl, frys, tvättmaskin, TV, DVD och radio. Två sovrum med sammanlagt 4 bäddar (2+2)
Fullt utrustat kök, men ugn saknas. Finns keramikhäll och micro, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Grill i trädgården. Utgång direkt till trädgården där man kan sitta och se solen gå ner i havet på kvällarna. Trädgården är stor och det finns möjlighet att välja olika sittplatser. Litet växthus att sitta att äta och dricka i när det regnar ute. Bakom huset finns gräsmatta för olika utomhusaktiviteter. Huset ligger vid en grusväg med ringa trafik ca: 200 m upp från huvudvägen. Närmsta affär ca 2 km. Möjlighet att hyra cyklar på campingplats ca 0,5 km bort. Vandringsleder på Kullaberg börjar strax bakom huset. Det tar ca: 50 min att vandra till Mölle och ca: 35 minuter till Arild Bad med sand eller klippor finns inom 5 min med bil.

Företagsinformation:

Org.Nr

556394-5335

Län

Skåne län

Besöksadress

Fornåkersvägen 36, 263 77, MÖLLE

Telefon

042-346323

E-post

sylvia_wihlborg@hotmail.com

Mobil

0704-925933

Fax

042-346261

Sylvia Wihlborg

0704-925933

Allmän beskrivning:

Trädgård i engelsk stil, ca 1 500 m2 med olika rum och sittplatser. Stensatta gångar, pergolan och dammen omges av över 100 olika rosor och flera hundra olika perenner som avlöser varandra med sin blomning från vår till höst.

Koppla av vid dammen eller drick ditt kaffe i rosenträdgården. För regniga dagar finns ett litet växthus att tillgå. Vackra sommarkvällar kan man sitta och grilla och se solen gå ner i havet.

Trädgården har medverkat i ett flertal trädgårstidningar och är öppen för allmänheten under Trädgårdsrundan och efter överenskommelse. Du som bor här har alltid tillgång till hela trädgården. Det finns även en stor gräsmatta för utomhusaktiviteter.

Bilder:

Slogan:

Möllehässle Bed & Breakfast

Specialitet:

Bed & breakfast i Mölle och Höganäs