Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Mölndalskliniken upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Mölndalskliniken

Verksamhetsbeskrivning:

Osteopati är en internationellt erkänd och väletablerad form av manuell behandling som bygger på filosofin att optimalt assistera kroppens naturliga maskineri. Osteopati är ett system för diagnostisering och behandling av besvär relaterade till kroppens rörelseapparat, dvs skelett, muskler, leder, ligament(ledband) och fascia(bindväv). Till rörelseapparaten räknas även blodets cirkulationssystem och nervsystemet. 

Exempel på hälsotillstånd vi behandlar: 
Ryggskott, ryggvärk, nackspärr, matsmältningsbesvär, huvudvärk, migrän, ischias, tennisarmbåge, musarm, knä- och höftproblem för att nämna några vanligt förekommande besvär.

Företagsinformation:

Län

Västra Götalands län

Besöksadress

Frälsegårdsgatan 7A, 431 42, MÖLNDAL

Telefon

031-3838760

E-post

info@molndalskliniken.se

Henrik Fagersson, Petter K Jormin

031-3838760

Allmän beskrivning:

Första besöket

Första gången du kommer till oss kommer du att få fylla i vår hälsoblankett och sedan kommer vi att ta en grundlig anamnes(sjukdomshistoria) där vi pratar igenom dina besvär och vad du behöver hjälp med. Sedan utför vi en noggrann fysikalisk undersökning och efter det börjar behandlingen. I de fall vi upptäcker tillstånd som inte lämpar sig för behandling hos oss hänvisar vi istället till lämplig specialist.

Återbesök

Här kommer vi att följa upp föregående behandling och utefter det kommer vi fram till en behandlingsplan. Hur många behandlingar som krävs för att uppnå önskat resultat kan variera från fall till fall. Det beror t.ex. på hur allvarlig skadan är och hur länge problemet funnits.

Slogan:

Osteopati

Specialitet:

Rygg Muskler Leder

Varumärken: