Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Mpiyo upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 10 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Yoga Ystad

Mpiyo

Verksamhetsbeskrivning:

Yoga Ystad. Välkommen till Mpiyo - mindfulness pilates yoga!

En plats där lugn och harmoni råder, men ändå med träningsformer som ger fantastiska resultat. Resultaten kan ligga i ett psykiskt välmående, fysisk styrka och synlighet eller en allmän trivsel med dig själv.

Vi erbjuder Mindfulness, Pilates matta, boll, viktbollar, Hatha, Ashtanga Yoga klasser, meditation och qigong. Vi har heldagskurser i alla våra träningsformer. Personlig träning i Pilates reformer. Mindfulness, Pilates boll, Pilates viktbollar, Pilates reformer, Pilates utbildning/certifiering, Hatha Yoga, Mindfulness Yoga, Ashtanga Yoga, Yin Yoga, Meditation, Qigong, Heldagskurser i alla träningsformer, Personlig träning, Intensivkurser, Ayureveda konsultationer & behandlingar och Medicinsk massage.

Vi tar emot båda Friskvårdskupongen och friskvårdchecken.

För mer information besök våran hemsida http://www.mpiyo.se/

Företagsinformation:

Län

Skåne län

Besöksadress

Sixten Sparres gata 2, 271 39, YSTAD

Webbsida

www.mpiyo.se

Telefon

0411-10026

E-post

info@mpiyo.se

Mobil

0707266766

Allmän beskrivning:

I den äldre vediska litteraturen är yoga en term med skiftande betydelse. I senare indisk litteratur är yoga en av hinduismens sex ortodoxa filosofiska system, nära knutet till samkhya, där yoga är inriktat på ett pragmatiskt träningssystem. Omkring år 400 sammanställdes en skrift,Yoga Sutra, som gav yoga en specifik utformning med ett system av övningar.

Slogan:

Välkommen till Mpiyo Yoga!