Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på NÄRKES ENERGITEKNIK AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Värmepumpar Örebro

NÄRKES ENERGITEKNIK AB

Verksamhetsbeskrivning:

Värmepumpar Örebro. Vi på Närkes Energiteknik AB utför både installation och service på många olika typer av värme och kylsystem. Vi är experter på NIBE värmepumpar och har tillsammans 40 år i branschen. Kontakta gärna oss idag, så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för ditt behov.

Solvärme under jorden – en enorm energireserv som bara väntar på att utnyttjas!

Med hjälp av en bergvärmepump kan solenergin som är lagrad i marken användas till att värma upp ditt hem. Så här går det till.

Marken värms upp från de första vårdagarna, när markytan börjar töa, till högsommaren, när middagssolens strålar värmer marken djupt ned. När höstlöven faller finns tillräckligt mycket energi lagrad i marken för att värma upp ditt hus under den kallaste vinter. En värmepump tar upp den naturligt förekommande värmeenergin, vilket gör att den kan ge tillräckligt mycket energi för att hålla behaglig inomhustemperatur, även om sommaren varit regning och kall.

Företagsinformation:

Org.Nr

556793-7965

Län

Örebro län

Besöksadress

ÖRNSROGATAN 8 B, 702 32, ÖREBRO

Telefon

019-6117885

Mobil

070-8302957

Allmän beskrivning:

Varför välja en NIBE luftvärmepump?

Med en NIBE luftvärmepump blir det mycket billigare att värma upp ditt hem och varmvatten. Du kan sänka uppvärmningskostnaden med upp till 70%, även om den exakta siffran påverkas av ett antal faktorer. Som var du bor, bostadsytan, val av värmepump och om du använder kylfunktion eller inte.

Den initiala investeringen är relativt liten eftersom luft/vatten-värmepumpar, till skillnad från bergvärmepumpar, varken kräver borrhål eller slingor i marken. Och investeringen återbetalar sig snabbt tack vare att NIBEs luftvärmepumpar, med sitt stora driftområde, har ovanligt hög verkningsgrad. Nu när energipriserna stiger hela tiden kommer du sannolikt inte att ångra dig. Faktum är att du kommer att kunna glädja dig åt besparingar från första månaden.

Ett annat skäl till att välja en luftvärmepump är att den är så miljövänlig. Eftersom den fungerar genom att uppgradera den naturligt förekommande energin i utomhusluften för att värma upp bostad och varmvatten ger den mycket mindre CO2-utsläpp än något traditionellt fossilbränslebaserat uppvärmningssystem.

NIBEs luftvärmepumpar är utvecklade och tillverkade för att klara det nordiska klimatet. Det säger en hel del om kapaciteten. Men att NIBEs luftvärmepumpar fungerar ner till -20 grader är inte allt. Den måste även klara att starta och stanna tusentals gånger om året – i ur och skur. Välj därför en luftvärmepump från NIBE – så att du kan vakna på den säkra sidan även de kallaste morgnarna.

Slogan:

NÄRKES ENERGITEKNIK AB. Värmepumpar i Örebro

Specialitet:

Värmepumpar i Örebro

Varumärken: