Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Nyköpings Ridsällskap upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Ridskola Nyköping

Nyköpings Ridsällskap

Verksamhetsbeskrivning:

Ridskola Nyköping - Nyköpings Ridsällskap.

Nyköpings Ridsällskap är en ideell förening med ca 450 medlemmar. Anläggningen är vackert belägen 3 km från centrum vid Hovrasjön, Bullersta.

Här finns två ridhus 20*60m, ekonomidel med dusch, toalett, lektionssal, kontor, kafeteria, stor belyst ridbana 50*90m samt en utebana 60*40m, stallar för 60 hästar och gäststall. Terrängbana med vattenhinder.

Föreningen har sju anställda som sköter ridskoleverksamheten, en ridskolechef, tre instruktörer och två hästskötare samt en vaktmästare. Utöver ordinarie lektioner finns ett stort utbud av helgaktiviteter t ex kurser och klubbtävlingar i hoppning, dressyr och fälttävlan, dagar för seniorer, nybörjare, uteritter och teoripass. Se kalendern för kommande aktiviteter.

På sommaren är det dagridläger för olika åldrar och utbildningsnivåer. Man kan även hyra sin favorit häst/ponny under en vecka och "träna" på att ha egen häst.

Företagsinformation:

Org.Nr

819000-6570

Län

Södermanlands län

Besöksadress

Bullersta, 611 57, NYKÖPING

Telefon

0155-211960

E-post

ridskola@nykopingsridsallskap.se

Fax

0155-212855

Allmän beskrivning:

Ridskolan har 23 hästar och ponnyer i olika storlekar, från unghästar till dom som tävlat en del i både hoppning och dressyr.

NRS samarbetar med realgymnasiet, som förlägger delar av elevernas utbildning på Bullersta, elever från andra skolor erbjuds praktikplats och FIA (Fungera I Arbetslivet) för funktionshindrade som har en arbetsgrupp på Bullersta.

Nyköpings Ridsällskap hälsar Dig välkommen!

Slogan:

Välkommen till Nyköpings Ridsällskap

Specialitet:

Ridskola Nyköping