Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Österlenvulk AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Däckservice Simrishamn

Österlenvulk AB

Verksamhetsbeskrivning:

Däckservice i Simrishamn - Välkomna till Österlenvulk AB.

Vilka är vi?

Österlenvulk grundades 1961 av Otto Knast, verksamheten flyttade till befintliga lokaler 1968, ett år senare öppnades filial i Simrishamn, idag belägen på Testgatan 5 där Erik Nilsson är filialchef. 1979 övertog Knast tillsammans med tre av sina barn AB Sjöbo Gummiverkstad, som idag drivs av barnen med Hans-Olle som platschef.

Vid faderns bortgång 1988 övertogs företaget av oss Elna, Hans-Olle och Roger som idag driver de tre verkstäderna tillsammans, med totalt 12 anställda. Vi är delägare i Däckpartner en av Nordens största däckkedjor och medlemmar i Däckspecialisternas Riksförbund (DRF).

Vi vill

Skapa långvariga relationer med våra kunder, vara lyhörda för deras behov och tillhanda hålla produkter som är bra för företaget och för kunden. Vi skall hålla hög servicegrad för att vara konkurrens-kraftiga i vårt närområde

Kvalitetssäkring

Vi är kvalitetscertifierade av SP enligt Michelins kvalitetscertifieringsprogram. Detta innebär att vi på Österlenvulk har hög kompetens, använder rätt utrustning samt att vi levererar hög kvalitet på utfört arbete. Michelins certifiering kan jämföras med en ISO-certifiering för oss däckspecialister, där Michelin bestämt kriterierna. Ett felaktigt monterat eller balanserat däck ger inte rätt prestanda och säkerhet till din bil.

Däckservice

I Gärsnäs tar vi hand om alla typer av däck. Försäljning, montering och reparation av däck till allt, från rullebör till lastmaskin. I Simrishamn servar vi främst person- och lätta lastbilar samt truckar och mindre trädgårds-maskiner.

Hjulinställning

I Gärsnäs gör vi hjulinställning på personbilar, husbilar, lätta och tunga lastbilar samt bussar. När behöver du denna tjänst? Jo när bilen drar eller känns allmänt lurig att köra då är det läge att boka tid hos oss. Förutom bättre vägegenskaper får du minskad bränsleförbrukning och längre livslängd på däcken.

Vår servicebil

Behöver du hjälp på fältet eller vägen, slå en signal så kommer vi. Händer detta när vi har stängt, ring vårt Journummer 070-330 97 99

Däckhotell

Både i Gärsnäs och Simrishamn har du som privatperson eller företagare möjlighet att låta dina hjul vila upp sig mellan säsongerna. Innan dom lägger sig till ro, tvättas dom och noteras i vårt förvaringssystem.

AC Service

Kyler inte klimatanläggning som den ska? Ta kontakt med Jörgen på vår verkstad i Simrishamn så fixar han det.

Mera information hittar ni på våran hemsida www.osterlenvulk.nu

Företagsinformation:

Org.Nr

556929-2450

Län

Skåne län

Besöksadress

Stiby 1221, 272 61, GÄRSNÄS

Telefon

0414-50410

E-post

osterlenvulk@telia.com

Fax

0414-50821

Journummer Servicebil

0703-309799

Tel Simrishamn

0414-10480

Bilder:

Slogan:

Välkomna till Österlenvulk AB

Specialitet:

Däckservice i Simrishamn