Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på PER KVADRAT AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

PER KVADRAT AB

Verksamhetsbeskrivning:

Självklart har vi alla grejerna; kakel, färg, tapeter, golv, badrumsmöbler, bubbelbadkar och tillbehör. Men det är det många som har. Hos Per Kvadrat har vi gått ett steg längre. Vi har adderat själ och kunskap. När andra säljer varor hjälper vi dig att skapa en skön miljö att trivas i.

Företagsinformation:

Org.Nr

556222-6356

Län

Dalarnas län

Besöksadress

Dalahästen, 774 61, AVESTA

Postadress

BOX 144, 774 23, AVESTA

Telefon

0226-14790

E-post

info@perkvadrat.se

Mobil

070-6519909

Fax

0226-50079

Öppettider:
Vardagar
07.00-18.00
Lördag
10.00-14.00
Söndag
10.00-14.00

Allmän beskrivning:

Golv:
Hos oss kan du hitta alla typer av golv för ditt hus. Vi har ca 40 olika heltäckningsmattor hemma på lager och gångmattor som vi kapar i valfritt mått och kantar. Här hittar Ni också det senaste inom plastgolv fråm bl.a Tarkett och Forbo.

Vi är en av sveriges största leverantörer av Alloc-Kvalitetslaminat, som lämnar livstids garanti på ytskikt och sin patenterade låsning, på sina högtryckslaminatgolv.

Ni hittar naturligtvis också naturmaterial som: trägolv, miljövänlig linoleum och kork.

 

Färg:
Man kan ju måla i stort sett överallt, och bara fantasin sätter gränserna.... Man kan göra så mycket med färg. Inte bara med alla kulörer som du kan välja..., utan även få till det där lilla extra med att ha en riktigt matt vägg till en riktigt blank möbel till exempel... Glansen är ett mycket underskattat verktyg att arbeta med.

Det finns även färger som reflekterar upp till 40% mer ljus än vanliga kulörer, metallic färger, färger med sandeffekt osv... Vi hjälper Dig att hitta rätt produkt och kulör, som passar till just Ditt hem. Vi är stolta återförsäljare för Jotun som bland annat har Demidekk färgerna, och Nordsjö med sitt gedigna sortiment.

Uppåt väggarna:

Där finner du allt fråm den senaste trenden till gamla orginalmönster i nytryck. Sortimentet är mycket brett och våra många leverantörer uppdaterar ständigt med nya kollektioner.

Förutom de vanliga väggmaterialen:

tapeter eller målade väggar, kan du våga dig på att prova något annat.
Kakel är alltid snyggt, särskilt i badrum och kök. Du kanske vill ha en mer stilren eller lantlig känsla hemma och då kan det passa bra med hel panel eller bröstpanel i trä. Här kan du se fina träpaneler från RBI Interiör. Det finns även laminatskivor som kan sättas på väggen. Alloc har ett brett sortiment med många valmöjligheter, såväl för vanliga rum som för våtrum.


 

Eget personligt badrum:

Du är varmt välkommen till oss för hjälp med att planera ditt badrum. Vi guidar er rätt bland kakel, klinkers, duschar, badkar m.m.
Vill du själv testa olika lösningar så kan du planera ditt badrum i ritprogrammet Room 328. Medlemskapet är gratis och tar bara en minut att registrera. Rita upp dit badrum och du får en bra översikt över planlösningen. Du kan prova olika färger och format på kakel och klinker, t ex en spännande fondvägg i mosaik! 

Ett badrum är en stor investering och det finns förstås ingen som byter ut sitt badrum efter trendfärgernas skiftningar. Däremot så kan det vara väldigt spännande att försöka skapa teman i sitt badrum med hjälp av de trender som råder just den här säsongen. Tag hjälp av handdukar, tvålkoppar och duschdraperier m.m. för att "färgstyla" badrummet.

Spa bad:

Artesian Spas är tillverkare av fyra unika serier av spabad, de fyra serierna är utvecklade för att möta behoven och önskemålen i varje segment för spabad användaren. Artesians mål från starten av företaget har varit att i alla spa-serier utforma det bästa spabadet i högsta kvalitet till bästa möjliga pris.

Platinum Elite klassen är det mest avancerade spabadet på marknaden, och den har bokstavligen inte någon konkurrens på marknaden. Inget annat spabad på marknaden kan erbjuda de patenterade DirectFlow pump-och rör-systemen, eller de enskilda styr kontroller som är monterade vid varje säte i Platinum Elite serien för lätt åtkomlighet.

Den slagkraftiga Platinum serien tillhör premium baden på marknaden men står i en egen klass i konkurrensen på pris, prestanda och teknik. Och den spännande Island Spa serien erbjuder nästan obegränsade variationer och tillval, i ett imponerande paket som är väldigt konkurrenskraftigt prismässigt på marknaden. Artesian ger bästa möjliga valuta för dina pengar inom nästan varje område. Per Kvadrat kan som återförsäljare av Artesian Spas erbjuda spabads användaren de vackraste, mest tekniskt avancerade spabaden på marknaden idag.

Bilder:

Slogan:

PER KVADRAT AB

Specialitet:

Försäljning och Butik.