Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Pretium Vita AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Jobbcoach Kristianstad

Pretium Vita AB

Verksamhetsbeskrivning:

Jobbcoach Kristianstad. Välkommen till Pretium Vita AB.

Team Pretium Vita
Pretium Vita är ett företag med fokus på människor som står utanför arbetsmarknaden eller som riskerar att bli utan arbete. Personalen som arbetar på Pretium Vita har lång arbetslivserfarenhet inom området och stor kunskap om den regionala arbetsmarknaden. Vi har under flera år arbetat med Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Region Skåne och olika kommuner och privata företag.

Arbetet sker gemensamt i team, med individuella möten eller i grupp. Vi arbetar med utgångspunkt från respektfulla och professionella möten där fokus ligger på varje individs styrkor och möjligheter. Det främjar utveckling av självförtroende och livsglädje, som är grunden för att hitta motivationen i egenarbetet mot ett friskt arbetsliv. På Pretium Vita finns följande professioner: socionom, leg. sjuksköterska, personaladministratör, lic. mental tränare, arbetsmarknadskonsulenter, folkhälsopedagog, praktiksamordnare och coacher.

Vårt synsätt
Varje möte präglas av att se, höra och respektera. Detta leder till bekräftelse, vilket är en grundförutsättning i arbetet med människor. Människan måste alltid stå i centrum och vara aktiv i sin egen utveckling. Personalen på Pretium Vita är sammansatt med utgångspunkt från erfarenhet, kompetens och blandade personligheter. Detta skapar en styrka i samarbetet med varje deltagare.

Mer information hittar ni på vår hemsida www.pretiumvita.se

Företagsinformation:

Org.Nr

556615-4711

Län

Skåne län

Besöksadress

Industrigatan 50 , 291 36, KRISTIANSTAD

Telefon

044-5902010

E-post

info@pretiumvita.se

Bilder:

Slogan:

Välkommen till Pretium Vita AB i Kristianstad. Jobbcoach Kristianstad

Specialitet:

Jobbcoach Kristianstad