Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på PROSUMUS BYGG AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

BYGGMÄSTARE HÄSSLEHOLM

PROSUMUS BYGG AB

Verksamhetsbeskrivning:

Byggmästare i Tyringe. Välkomna till Prosumus Bygg AB.

Vi hjälper dig med allt som har med byggande av hus att göra. 

När behövs en byggmästare?
Att göra om i hemmet kan göra gott för alla. Ett personligt hem är alltid roligare att komma hem till. Små inredningsdetaljer såsom fotografier fungerar bra i små proportioner för att sätta en personlig prägel på bostaden. Däremot är det lätt hänt att ens möblemang ser ut precis som hos alla andra. Det är sällan det man vill ha finns på marknaden, och därför nöjer man sig med det näst bästa. Som tur är så finns det människor som arbetar med finsnickeri och gärna hjälper dig få dina drömmöbler!

Vad kan en byggmästare hjälpa mig med?
Snickare har en bred kompetens inom snickeri och vet vilka möjligheter som finns. De kan hjälpa dig hitta kreativa och funktionella lösningar som är anpassat efter dina önskemål och ditt hem. Det kan handla om allt från renovering av garderob, bygga ett matsalsbord, en ny sängram eller en hylla. Det är inte lätt att veta vad som går och inte går att förverkliga. Därför kan du bli inspirerad genom att bolla idéer med en snickare. Inga snickeriarbeten är för små eller stora.

Vad bör man veta vid snickeri?
Olika trämaterial och ytbehandlingar har sina för- och nackdelar, vilket en erfaren hantverkare har kunskap om. De använder sig av olika sorters verktyg, såsom handverktyg och eldrivna maskiner. Det är viktigt att vara försiktig när man använder sig av dessa verktyg eftersom det alltid finns en skaderisk.

Vilka problem kan uppstå om jag gör jobbet själv?
Den största svårigheten med att själv snickra ihop ett bord är att få det rakt. Ett lutande matbord är inget man längtar efter, likaså en sned sängram eller bokhylla. Att justera felberäkningar i efterhand är inte alltid möjligt. Tillgången på verktyg är ett annat problem man kan stöta på när man försöker snickra själv. Ibland kan du vara i behöv av en grövre skruvdragare eller en annan sorts såg, vilket kanske inte finns hemma.

Genom att anlita en yrkesvan möbelsnickare kan du undvika alla dessa problem. De har alla nödvändiga verktyg och rätt kompetens för att arbetet ska bli väl utfört. Därmed kan även du med tummen mitt i handen få egengjorda möbler till ditt hem!

Företagsinformation:

Org.Nr

556289-1159

Län

Skåne län

Besöksadress

HALLONSLINGAN 15, 282 35, TYRINGE

Telefon

0451-51891

E-post

pros.by@gmail.com

MOBIL

0706-593749

Slogan:

Välkomna till Prosumus Bygg AB. Byggmästare i Hässleholm

Specialitet:

Byggmästare i Hässleholm