Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på RÅDMANSÖ- KAJAK OCH UTELIV AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 10 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

KAJAKUTHYRNING I STOCKHOLM

RÅDMANSÖ- KAJAK OCH UTELIV AB

Verksamhetsbeskrivning:

Kajakuthyrning i Stockholm . Rådmansö kajak och uteliv. Kanoter, kajaker, kanotuthyrning och kajakuthyrning i Stockholm . Vi kör även kickoffer för företag. För mer info Ang Kanotuthyrning i Gräddö besök våran hemsida på www.kajak-uteliv.com

Välkommen till Kajak & Uteliv!

Vi älskar att paddla och vill gärna dela med oss av allt kajakpaddling har att erbjuda. Du är välkommen till vår anläggning på Gräddö i Stockholms skärgård. Hos oss hittar du allt inom havskajakspaddling och Stand Up Paddle, SUP. Här kan du gå kajakkurser och kurser i SUP samt hyra kajaker och SUP-brädor för den egna utfärden eller delta i guidade turer. I butiken hittar du det mesta som behövs för den perfekta paddlingsturen.

Du hittar oss i Roslagen, Stockholms norra skärgård i gränslandet mellan lummig innerskärgård och den karga ytterskärgården. Roslagens skärgård med 13000 öar erbjuder utmärkta paddelvatten för såväl nybörjare som erfarna paddlare.

Här på Kajak & Uteliv i Stockholms skärgård erbjuder vi olika paddlings upplevelser med sjösäkerhet, miljö och service som riktmärke.

Paddelsäsongen har börjat!
Varmt välkomna till oss för
att paddla.

Företagsinformation:

Org.Nr

556764-1781

Län

Stockholms län

Besöksadress

Gräddö Brygga 4, 760 15, GRÄDDÖ

Telefon

0176-40315

E-post

info@kajak-uteliv.com

Astrid Landgren

info@kajak-uteliv.com

Astrid Landgren

073-6493322

Allmän beskrivning:

Upplev och lär dig mer - gå en kajakkurs!

Vi arrangerar kajakkurser på olika nivåer, alla kan lära sig paddla kajak och njuta av kajakpaddlingen på olika sätt.Kajakkurs - nybörjare.

En kajakkurs för dig som vill komma igång och lära dig att paddla havskajak. Detta är ett ypperligt tillfälle att tillsammans med erfarna ledare få de första grunderna och många bra tips för en njutbar och säker kajakpaddling. Kursen innehåller alla de moment som krävs för Paddelpasset nivå gul. För långa väga gäster ordnar vi gärna med övernattning på Kapellskärs vandrarhem kvällen före kursdatumet.
Datum: 2,10,17 och 28 juni, 1,5,7,12,13, 19, 21,22,26,28 och 29 juli, 2, 9,12,16, 19 och 26 augusti samt 1 och 9 september.
Pris: vardagar: 990:-/pers inkl fullt utrustad kajak och våtdräkt.
helger: 1190:-/pers inkl. fullt utrustad kajak, vätdräkt

övernattning på vandrarhem 260 kr/natt/person.

Kajakkurs - fortsättningskurs.

Denna kajakkurs riktar sig till dig som har kommit igång med kajakpaddling men vill lära dig mer på kort tid. Du får gärna ha deltagit i någon av våra nybörjarkurser eller liknande, men detta är inte något krav. Våra erfarna instruktörer kommer att försöka rätta till eventuella felaktigheter samt öva – finslipa – tidigare paddlingskunskaper. Under trygga och säkra förhållande ger vi dig kunskaper som gör att din kajakpaddling blir en njutning i vår vackra inner- och ytterskärgård. Kursen innehåller alla de moment som krävs för Paddelpasset nivå grön.
Datum: 15-16 juni och 17-18 augusti
Pris: 1.550:-

Havskajakkurs med guldkant.

Under två härliga dagar i paddelvatten runt den anrika ön Lidö eller Fejan lär vi oss grunderna i kajakpaddling. Vi bor på Lidö eller Fejans vandrarhem och äter gott på förstklassiga skärgårdskrogar. Vi avslutar kvällen med bastubad och dopp i havet. Kursen innehåller alla de moment som krävs för Paddelpasset nivå grön.

Datum: 14-15 juli (Fejan), 24-25 juli (Fejan) samt 4-5 augusti (Lidö)
Pris: 3190:-

Stand Up Paddle kurs

Kurs i Stand Up Paddle, lär dig grunderna här och nu i sommarens stora nyhet!

Datum: Kurser hålls hela säsongen, ring för nästa datum.

Pris: 250 :-

Bilder:

Slogan:

Välkommen till Rådmansö kajak och uteliv. Kajakuthyrning i Stockholm

Specialitet:

Kajakuthyrning i Stockholm