Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Rami Service och Besiktning upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 10 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

BESIKTNINGSMAN MALMÖ

Rami Service och Besiktning

Verksamhetsbeskrivning:

Besiktningsman Malmö, Besiktning Pallställ. Kontakta Rami Service och Besiktning idag för offert, tidsbokning och rådgivning av certifierad besiktningsman i Malmö kring din lagerbesiktning och ex. besiktning av pallställ i Malmö - Lunda regionen.

Minst en gång om året måste ett lager besiktigas för att försäkra sig om att arbetsmiljön är säker för de anställda och att hyllställ, djupstaplingställ, grenställ och pallställ håller för den vikt de ska bära.

Ändrar man på balkar, ben, stöd och liknande på sina lagerställ så förändras ställets bärförmåga och det blir genast viktigt att genomföra en besiktning av pallställ, hyllställ, djupstaplingställ, grenställ och dylikt.

Besiktningsman måste därför även tas in och besiktning ske så fort något förändras, dvs om stöd, balkar eller ben på olika lagerställ ställs om eller ändras på något vis. Kvalitet och tyngdpunkter säkerställs. Detta för att försäkra sig om att ställen inte överskrider sin maxkapacitet och blir en arbetsmiljöfara och säkerhetsrisk på lagret.

Företagsinformation:

Län

Skåne län

Besöksadress

RAPSVÄGEN 107, 232 38, ARLÖV

Postadress

RAPSVÄGEN 107 6TR, 232 38, ARLÖV

Telefon

073-3627213

E-post

rami.sb@live.se

Mobil

073-3627213

Allmän beskrivning:

Rami Service och Besiktning tillhandahåller certifierad besiktningsman i malmö som är specialist på IAK lager och produkter, med lång erfarenhet. Vi utför säkra och professionella kvalitetssäkring samt besiktning av pallställ, grenställ, djupstaplingställ, hyllställ och lager i Malmö - Lunda regionen, men tar även en del uppdrag uppåt landet.

Kontakta Rami Service och Besiktning idag om du gjort eller planerar att göra förändringar på ditt lager och dina lagerställ samt när det är dags för er årliga kontroll.

Vi ger dig kvalitativ rådgivning av certifierad besiktningsman i Malmö kring din lagerbesiktning och besiktning av ex. pallställ i Malmö - Lunda regionen.

Slogan:

Välkommen till Rami Service och Besiktning

Specialitet:

BESIKTNINGSMAN MALMÖ, BESIKTNING PALLSTÄLL, IAK

Varumärken:

IAK