Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på RICOH SVERIGE AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

RICOH SVERIGE AB

Verksamhetsbeskrivning:

Under hösten 2009 gick Carl Lamm och NRG samman och blev Ricoh Sverige AB. Vi erbjuder ett brett utbud produkter, tjänster och heltäckande lösningar för kundernas IT-miljöer. Våra kunder har alltid tillgång till vår rikstäckande service, support och utbildning.

Våra användarvänliga produkter bygger på många års egen teknisk innovation inom utskrifts- och dokumenthantering. Vi samarbetar dessutom med de bästa tillverkarna av t ex. datorer, servrar, kommunikation, nätverk, audio-video samt talhantering.

Företagsinformation:

Org.Nr

556228-8851

Län

Uppsala län

Besöksadress

Stångjärnsgatan 8, 753 23, UPPSALA

Webbsida

www.ricoh.se

Telefon

018-155700

E-post

info.uppsala@ricoh.se

Fax

018-710011

Specialitet:

Med hjälp av den senaste tekniken och vår kompetens får du den lösning som gör största möjliga nytta. Vi kan ta ett totalansvar för IT-driften och bygga en stabil infrastruktur, men vi fungerar också som partner för vissa utvalda delar som exempelvis storage och hosting. Det viktigaste och mest lönsamma för dig och din dokumenthantering är att vända sig till en leverantör som inte bara levererar och servar en produkt utan också kan effektivisera din personal, göra behovsanalyser och hitta flaskhalsar i ert sätt att arbeta. Välkommen att kontakta oss!

Branscher: