Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Rolles Service Center AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Bensinstation Sorsele

Rolles Service Center AB

Verksamhetsbeskrivning:

Välkommen att höra av dig till oss på Rollesservicecenter AB. Bensinstation i Sorsele.

Försäljning av bensin, biltillbehör och kioskvaror. Släputhyrning och biluthyrning samt Automattvätt. OKQ8 är ett dynamiskt och spännande företag med cirka 2 700 anställda.

200 finns på vårt huvudkontor i Stockholm och resterande arbetar på någon av våra många fantastiska bensinstationer, hos någon av våra många duktiga återförsäljare och franchisetagare eller på något av våra förstklassiga kontor runt om i landet.

Vi erbjuder genom vårt stora stationsnät stimulerande arbeten som säljare eller säljchef. Dessutom erbjuder vårt huvudkontor, samt övriga kontor runt om i landet en mängd spännande arbeten inom ett stort antal olika yrkesområden - allt från byggingenjörer, ekonomer och marknadsförare till IT-specialister, personalkonsulter och företagssäljare.

På OKQ8 är det högt i tak, vilket ger alla medarbetare rätten och möjligheten att diskutera och påverka företagets framtid. Vår fasta övertygelse är att ett gott arbetsklimat där medarbetarna känner sig uppskattade och motiverade främjar OKQ8. Vi strävar efter att erbjuda utmaningar, spännande arbetsuppgifter och för dig med initiativ.

Företagsinformation:

Org.Nr

556237-7415

Län

Västerbottens län

Besöksadress

Stationsgatan 22, 920 70, SORSELE

Webbsida

www.okq8.se

Telefon

0952-10215

E-post

33074@station.okq8.se

Mobil

0706-618801

Fax

0952-12135

Slogan:

Välkomna till Rolles Service Center AB. Bensinstation Sorsele.

Specialitet:

Bensinstation Sorsele