Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Roslagsauktioner upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Dödsbo Stockholm

Roslagsauktioner

Verksamhetsbeskrivning:

Dödsbo Stockholm.
Hej, jag heter Madeleine Wretman och har arbetat i Roslagsauktioner sedan år 2002. Det känns roligt och spännande att nu ta över företaget. Nyfikenheten och glädjen i att jobba med antikviteter har jag alltid haft, så det känns naturligt för mig att nu driva Roslagsauktioner vidare i samma anda, med respekt för ett i branschen välkänt och kunnigt företag, när jag nu fått chansen...

Jag hälsar er alla välkomna till kommande auktioner!

Börje Olsson och Eva Wilén Olsson startade 1979 antik- och auktionsfirman Norrtelje Nygammalt, med egen auktionshall på Sveagatan 16 och antikaffär först på Tillfällegatan, sedan på Sjötullsgatan, allt i Norrtälje. Under några år drevs också antikaffär på St Eriksgatan i Stockholm. Firman bytte senare namn till Roslagsauktioner och butikerna avvecklades.

Roslagsauktioner arrangerar auktioner året runt, såväl lösöreauktioner som företagsauktioner, allt efter uppdragsgivarnas önskemål. Mestadels går våra auktioner av stapeln i Roslagen, men kontrollera i kalendern vilken ort och dag som gäller för nästkommande auktion.

Roslagsauktioner utför lösöresvärderingar och tar emot auktionsgods till kommande auktioner. Såväl hela hem som enstaka föremål. Bland våra tjänster finns även röjning av hela hem, där det också kan ingå städning.

Tveka inte att höra av dig till oss på 0176-571 21, 0763-36 69 76 eller info@roslagsauktioner.nu om du har frågor om våra auktioner eller andra tjänster - vi vill gärna höra ifrån både våra kunder och leverantörer!

Företagsinformation:

Län

Stockholms län

Besöksadress

Storabrogatan 7b, 761 30, NORRTÄLJE

Telefon

0176-57121

E-post

info@roslagsauktioner.nu

Mobil

076-3366976

Allmän beskrivning:

Auktion är en metod med försäljning och köp via budgivning (prisförslag) under en begränsad tid, där den som bjuder högst (vid lös egendom) måste köpa varan. (Gäller vid fast egendom först sedan även köpekontraktet är undertecknat.) Auktioner kan sträcka sig över skilda tidsperioder, allt ifrån fastighetsauktioner, som ibland varar i flera veckor, till fyra sekunders budgivningar vid stora blomsterauktioner i Nederländerna.

Bilder:

Slogan:

Välkommen till Roslagsauktioner. Dödsbo Stockholm

Specialitet:

Säljer auktionsgods mot provision!