Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Salong City upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Frisör Grums

Salong City

Verksamhetsbeskrivning:

Frisör Grums. Välkommen till Salong City.

Kreativ frisör med Norgehistoria i bagaget

Hon har varit anställd på frisersalonger i både Filipstad, Grums och inte minst Oslo. I den norska huvudstaden arbetade Camilla Liljestrand i sex år och lärde sig mycket i den kreativa salongen, inte minst tack vare sin innovativa chef. Åter i hemstaden Grums öppnade hon så småningom den egna Salong City som hon idag driver i fräscha och rymliga lokaler i två plan.

- Det var lite nervöst att starta eget, men jag hyrde en stol i en salong först och upptäckte att jag ville ha en egen salong, berättar Camilla.
På nedre planet av salongen har hon sin piercingstudio där både öron, näsor, läppar och navlar genomborras av Camillas säkra händer. Hon är utbildad inom piercing via kurser i Karlstad och Stockholm.

- Tanken med salongen är att det ska vara en allroundsalong, med både kreativ frisering, färgning, håruppsättningar och förlängningar med äkta hår, samt piercing, förklarar Camilla. I ett speciellt 8-stegsprogram hjälper hon också sina kunder att få rakt hår, för dem som har lockigt och vill räta ut det. Ett stort sortiment hårvårdsprodukter gör Salong City komplett för den hårmedvetne.

Handla allt inom Hårvård från exklusiva varumärken

Företagsinformation:

Län

Värmlands län

Besöksadress

Sveaplan 5, 664 30, GRUMS

Postadress

Solbergsgatan 12B, 664 30, GRUMS

Telefon

0555-10103

E-post

camilla.liljestrand@hotmail.com

Bilder:

Slogan:

Välkommen till Salong City. Frisör Grums

Specialitet:

Frisör Grums