Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Salong Josefina upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Frisör Malmö

Salong Josefina

Verksamhetsbeskrivning:

Frisör Malmö. Välkomna till Salong Josefina.

Välkommen till Josefina, din frisör i Mamö!
Vi har funnits på Mobilia i över 33år och här är det 7 frisörer som jobbar. Vi är måna om att våra kunder trivs och har det bra.För oss är det viktigt att du som kund känner dig ompysslad och väl omhändertagen. Vi har öppet alla dagar 10-20, har drop in i mån av tid och här är alla kunder välkomna! Vi erbjuder det mesta inom hårvård. I vår stora shop kan du få hjälp av vår kunniga personal att hitta produkterna som är rätt för dig. Vi har många olika märken och kampanjer varje månad.

Välkomna in!

Gilla oss på Facbook

I.C.O.N. introducerar INDIA

Indien är ett mystiskt land, fyllt av visdom och skönhet. INDIA från I.C.O.N. fångar själva kärnan i hälsa och skönhet genom en produktserie som bygger på den urgamla användningen av reparerande moringaolja för att tillföra håret lyster och styrka, arganolja för att ge näring och ny kraft samt doften från bärnsten för att framkalla frid i det förgångna, nuet och framtiden.

Kvinnor i Indien använder de här oljorna som botemedel. I.C.O.N. använder även dem för sina auyrvediska egenskaper för att förvandla trist och livlöst hår till att bli vårdat, starkt, silkeslent, lätthanterligt och fullt av lyster. Det som är bra för dig är bra för oss alla. Miljövänlig grundinställning:

Vi främjar ständigt en miljömedveten livsstil och produktformula. Det är vårt ansvar som medborgare på den här planeten. Det är enkelt. Vi använder förnybara ekologiska råvaror och den senaste teknologin för att skapa gränslös konst. Detta är ECOTECH och det är grunden för varje formula, från vård- till stylingprodukter.

Mer information hittar ni på vår hemsida www.josefina.se

Personal på Joselina

Företagsinformation:

Org.Nr

916540-9971

Län

Skåne län

Besöksadress

Per Albin Hanssons Väg 40, 214 32, MALMÖ

Telefon

040-960301

E-post

info@josefina.se

Öppettider:
Alla dagar
10.00 - 20.00
Stängt midsommardagen, juldagen, nyårsdagen

Allmän beskrivning:


Bilder:

Slogan:

Välkommen till Salong Josefina. Frisör Malmö

Specialitet:

Frisör Malmö