Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Salong Omorfia upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Salong i Ystad

Salong Omorfia

Verksamhetsbeskrivning:

Salong i Ystad. Välkomna till Salong Omorfia!

Isa & Kalina är båda välutbildade & duktiga inom sitt yrke hårvård. De utför allt inom hårvård på både Damer, Herrar & Barn. Båda har stor återkommande kundkrets där kundens önskemål är A & O. Ingenting inom hårvård är främmande för Isa eller Kalina, båda håller sig ajour med ständiga uppdateringar gällande stilar, produkter och verktyg som finns att tillgå på marknaden. Mottot de följer är bästa möjliga service och alltid ett glatt trevligt bemötande samt en väldigt behaglig miljö i sin butik. Annelie är Omorfias Nagelspecialist. Diplomerad nagelspecialist efter den långa nagelutbildningen med 10årig yrkesvana. Förlänga naglar, laga naglar, måla naglar, skulptera eller smycka dina naglar, allt du kan tänka dig med dina naglar så är Annelie den som kan göra jobbet åt dig.

Mycket Varmt Välkomna!

Företagsinformation:

Län

Skåne län

Besöksadress

STORA ÖSTERGATAN 43, 271 34, YSTAD

Telefon

0411-192 60

Mobil

073-6586155

Allmän beskrivning:

Allmänt om Frisör:

Frisör är ett yrke där utövaren klipper, behandlar och vårdar kundernas hår. En äldre benämning på yrket är barberare. Beroende på kundens könstillhörighet indelas yrket i damfrisör och herrfrisör. En kvinnlig utövare av yrket kan även kallas frisörska (vardagligt frissa). En herrfrisör utför även rakning och skäggvård.
En frisör arbetar vanligen på en frisersalong. Många frisörer är egenföretagare och det är vanligt förekommande att de hyr en plats (stol) i en större frisersalong. Frisörer använder ofta förkläde i sin yrkesutövning. Anledningen är bland annat att minska kontakten med olika kemikalier och kundernas hår.
I Sverige är det bland annat möjligt att utbilda sig till frisör vid gymnasieskolans Hantverksprogram. Det finns även många privata utbildningsalternativ.

Slogan:

Välkomna till Salong Omorfia

Specialitet:

Salong i Ystad