Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Sandbergs i Ervalla AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 10 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Gräv i Örebro

Sandbergs i Ervalla AB

Verksamhetsbeskrivning:

Gräv i Örebro. Välkommen till Sandbergs i Ervalla AB!

Vi utför entreprenadmaskinsarbeten, vi kan göra det mesta inom grävarbeten så som dikesgrävningar, markanläggning mm samt transporter i Örebro med omnejd! Vi utför alla våra jobb med noggranhet för att våra kunder ska bli så nöjda som möjligt med våra tjänster. Hör gärna av er till oss om ni vill veta mera om Gräv i Örebro samt att få en utförlig offert.

En anläggningsmaskin är ett motordrivet fordon eller en maskin som används för markarbeten, vägunderhåll, byggen och rivning. De brukar klassas som traktorer eller motorredskap. Eftersom denna typ av maskiner ofta ägs och brukas av företag som utför uppdrag på entreprenad används också begreppet entreprenadmaskin. Anläggningsmaskiner är ofta, särskilt om de är användbara för vägunderhåll, utrustade med varningslampor och lackerade i gult eller orange.

Företagsinformation:

Org.Nr

556175-7625

Län

Örebro län

Besöksadress

Tingstorp 418, 718 94, ERVALLA

Telefon

019-281412

E-post

sandbergservalla@telia.com

Mobil

0703-199888

Fax

019-281410

Jan

0702-301978

Göran Sandberg

0702-121342

Allmän beskrivning:

En grävmaskin är en typ av anläggningsmaskin som bland annat används för grävning och rivning. Ibland kallas en grävmaskin för grävskopa, som egentligen är den skopa som sitter på grävmaskinens arm. Grävmaskiner tillhör den grupp anläggningsmaskiner som tillverkas i störst antal av alla förekommande anläggningsmaskiner i världen.

Slogan:

Välkomna till Sandbergs i Ervalla AB. Gräv i Örebro

Specialitet:

Gräv i Örebro