Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på SCANOMAT PARTNER SYDOST AB upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 11 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

SCANOMAT PARTNER SYDOST AB

Verksamhetsbeskrivning:

Vi kan idag erbjuda ett rullande visningsrum för kaffe- och kaffemaskiner. I Kaffebilen kan Ni prova såväl våra kaffemaskiner som våra goda kaffesorter, på en plats som passar er.

I Kaffebilen presenteras ett urval av våra många kaffemaskiner i drift. I lugn och ro kan Ni prova en god kopp kaffe, en uppiggande Espresso eller en skummande Cappuccino, allt i en bekväm och trivsam miljö.

Vi kommer till Ert jobb, med kaffemaskinerna installerade och klara för visning. Det enda som behövs är en vanlig elanslutning. Detta för att göra demonstrationen enkel och effektiv. Demonstrationen anpassas givetvis efter Era önskemål. Kaffebilen erbjuder även rättvisemärkt kaffe för ert jobb.

Kaffebilen besöker gärna ert jobb/företag i Kalmar, Oskarshamn, Växjö, Karlskrona, Ronneby, Hultsfred och Vimmerby. Faktum är att vi med kaffebilen täcker in Småland, Öland, Blekinge och Kronoberg.

Företagsinformation:

Org.Nr

556355-3766

Län

Kalmar län

Besöksadress

Björnhovdagatan 7, 386 35, FÄRJESTADEN

Telefon

0485-34320

E-post

scanomat@telia.se

Mobil

0709-284544

Fax

0485-34120

Specialitet:

Lokalt: www.kaffebilen.se Rikstäckande: www.scanomat.se Vår affärsidé är att tillhandahålla helhetskoncept inom kaffehantering - de bästa kaffemaskinerna, det godaste kaffet samt den allra högsta servicenivån, och allt detta med största möjliga miljöhänsyn.