Bli uppringd

Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på Sing a Song Emil upp dig så snart vi kan.

När du klickar på denna knappen skickas din fråga till 10 liknande företag i samma område

Uppdatera företag

Trubadur Örebro

Sing a Song Emil

Verksamhetsbeskrivning:

Välkomna till Sing a Song Emil. Trubadur i Örebro

Mitt namn är Emil Carlsson och jag är en kille på 24 år, som är som tokig i musik. Något som kanske märks på denna hemsida som är en hyllning till musiken och främst då den musiken jag håller på med! Men jag skulle även vilja berätta lite mer allmänt om mig själv, vem jag är utanför musiken.

Just nu håller jag fortsatt på med musiken hela tiden och det är musiken som de flesta tankarna går till varje dag. Jag har dock fortfarande ett stort intresse för sport, då jag spelar mycket racketsporter och även lite fotboll. Var även rätt bra i skolan och har även ett intresse för juridik, något som jag annars skulle kunna tänka mig att läsa i framtiden. Men det är ju musiken som är mitt mål att kunna livnära mig på och jag kommer därför kämpa så att jag någon gång når det målet.

Mera information hittar ni på min hemsida

Företagsinformation:

Län

Örebro län

Besöksadress

Hantverkaregatan 15, 702 17, ÖREBRO

Webbsida

www.cmile.se

Telefon

0730-624060

E-post

emil@cmile.se

Mobil

0730-624060

Allmän beskrivning:

My name is Emil Carlsson, but my name as an artist is Cmile!

My purpose with my homepage is to merchandise what i do best, music! For me music is like oxygen! When I do not hear music or play music for a day or even for an hour, my life seems wasted. Therefore, I always sing and play my guitar and express my feelings through music.

I compose my own songs, so people can understand my true feelings, when it comes to love and politics and because music makes me happy.My purpose with my music is to deliver feelings to people, both sadness and joy.

And of course to make you sing along. Because, even if you can experiment with different tones and rhythms, it's important that people understand the meaning and the content in a song.

Bilder:

Slogan:

Välkommen till Sing a Song Emil. Trubadur i Örebro

Specialitet:

Trubadur i Örebro